Fikret Orman: "(Uefa'nın Men Cezası) Yanlış Hesabı Çevireceğiz" - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman: "(Uefa'nın Men Cezası) Yanlış Hesabı Çevireceğiz"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın siyah-beyazlı kulübe verdiği 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını kaldıracaklarına inandığını söyledi.

21.05.2017 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın siyah-beyazlı kulübe verdiği 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını kaldıracaklarına inandığını söyledi.

Beşiktaş Akatlar Arena'da gerçekleştirilen 2016 yılı olağan mali ve idari genel kurulunda eleştirileri yanıtlayan Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa'nın Olympique Lyon ile Beşiktaş arasında Lyon'da oynanan çeyrek final ilk karşılaşmasında yaşanan olayların ardından iki kulübe verilen bu cezaya değinerek, "UEFA ön yargılı bir karar verdi. Yanlış hesabı çevireceğiz." dedi.

Geçen haftalarda, futbol takımı oyuncusu Cenk Tosun'un babasının, oğlunun maçlarda pas alamadığı yönündeki açıklamaları konusunda ise Fikret Orman, "Bir babanın oğlunu savunması doğru ama evinde savunur. Beşiktaş'ın babası biziz. Başkasının teyzesi, amcası aynı açıklamaları yaparsa Beşiktaş'ı nasıl yöneteceğiz." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada kendisiyle ilgili bazı paylaşımlara da tepki gösteren Fikret Orman, "İyi ki sosyal medya Süleyman abinin (Seba) döneminde yoktu. Adama neler yaparlardı. Sosyal medya eskiden yoktu. Bir yere gidemezsin, yemek yiyemezsin, oturamazsın, kalkamazsın." değerlendirmesinde bulundu.

"Demirören'den sorulabilecek her şeyi soruyoruz"

Kulübün eski başkanı Yıldırım Demirören dönemiyle ilgili adım atılmadığı yönündeki eleştiriye yanıt veren Fikret Orman, şunları söyledi:

"Bu işi Beşiktaş'ın itibarı için yapıyoruz. Yıldırım Demirören'den sorulabilecek her şeyi soruyoruz. 'Beş sene geçti, Fulya ne oldu?' diye soranlar var. 24 Şubat 2013'teki genel kuruldan alınan yetkiyle tahkim mahkemesine gittik. Bir hukukçu üye bizim lehimize, 2 teknik üye Aşçıoğlu lehine karar verdi. Fulya projesinde oran yüzde 67-33 olarak belirlense de sonradan 52 Aşçıoğlu, 48 Beşiktaş anlaşmasıdır. Mahkeme kararıyla onandı. O zaman da bu oranların olmadığını söylüyorduk. Söz konusu karara itiraz ettik. Asliye Hukuk Mahkemesi reddetti. . Ret kararını temyiz ettik. Buradan da sonuç çıkmadı. Maalesef Aşçıoğlu ile geçmişte yapılan sözleşmeler, ek protokol nedeniyle sonuç alınamamıştır."

Yıldırım Demirören döneminde Gaziantepspor'dan alınan Rodrigo Tabata'nın alınmasıyla ilgili eleştirileri de hatırlatan Orman, "Tabata'nın hesabını soralım. Tabata'nın parası resmi yollardan gitmiş. Diğer kulübün defterlerine bakma yetkimiz yok. Zaten buralardan sonuç çıkmayacağını bildiğimiz için bu sayfayı çevirerek, önümüze baktık." şeklinde konuştu.

Fikret Orman: "(Uefa\'nın Men Cezası) Yanlış Hesabı Çevireceğiz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fikret Orman: '(Uefa'nın Men Cezası) Yanlış Hesabı Çevireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'in İhracatı Azaldı, İthalatı Arttı
    10:51 Bilecik'in İhracatı Azaldı, İthalatı Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı 2024 Şubat ayı dış ticaret istatistikleri verilerine göre, Bilecik'in ihracatı yüzde 17,5 azalarak 10 milyon 826 bin dolar, ithalatı ise yüzde 34,9 artarak 10 milyon 122 bin dolar olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde ise Şubat ayında ihracat yüzde 13,6 artarken, ithalat yüzde 9,2 azaldı.

  • Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Şüpheli Tutuklandı
    10:51 Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Ankara'da bir kuyumcu dükkanını soyan 2 şahıs ile onlara yardım eden bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soygun anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, soyguncuların kimliklerini tespit ederek İstanbul'da yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan takılar, silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Zanlılar mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

  • İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada
    10:51 İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit'te kurulan Lokomotif Çocuk Köyü'nde çocuklar hem eğleniyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. Köyde düzenlenen etkinlikler arasında sahne gösterileri, yarışmalar ve atölyeler yer alıyor. Ayrıca, çocuklar ve ebeveynler için psikolojik danışmanlık hizmeti de sunulacak.

  • Kayseri'de Kumar Oynatan İş Yerlerine Operasyon
    10:49 Kayseri'de Kumar Oynatan İş Yerlerine Operasyon

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda kumar oynatıldığı tespit edilen 4 iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 şahsa adli işlem yapılırken, 20 şahsa da idari işlem uygulandı. Toplamda 124 bin 900 TL idari para cezası kesilirken, kumar masalarında kullanılan 420 adet pul ve 300 TL paraya el konuldu. Ayrıca ruhsatsız faaliyet yürüten bir mekan da süresiz kapatıldı.

  • Adana'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Şahıslara Hapis ve Adli Para Cezası
    10:49 Adana'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Şahıslara Hapis ve Adli Para Cezası

    Adana'da kendilerini polis olarak tanıtan 2 sanık, bir kadının değerli eşyalarını ve para miktarını alarak dolandırıcılık suçundan yargılandı. Mahkeme, sanıklara 6 yıl 6'şar ay hapis cezası ve 400'er bin lira adli para cezası verdi.

  • Samsunspor Kulübü, Reeder Samsunspor'a maddi destek istedi
    10:49 Samsunspor Kulübü, Reeder Samsunspor'a maddi destek istedi

    Samsunspor Kulübü, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Reeder Samsunspor'a maddi destek istedi. Kulüp yönetimi, şehirden yeterli desteği alamadıklarını ve bütçede açık oluştuğunu belirtti. Borçların ödenmesi için lige katılma hakkının devri veya şubenin kapatılması seçenekleri üzerinde duruldu.

  • Kızılay Kulu Şubesi, Kulu ilçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi
    10:48 Kızılay Kulu Şubesi, Kulu ilçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi

    Konya'nın Kulu ilçesinde bulunan Kızılay Kulu Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Camikebir Mahallesinde bulunan Kızılay Şubesi binası bahçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi. Kulu Müftüsü Muhsin Yıldız'ın duasının ardından oruçlar açıldı. Kızılay Kulu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, 'Kızılay Şube Başkanlığında görevli bulunan personel tarafından hazırlanan 150 kişilik iftar yemeği ikramında bulunduk' dedi.

  • Aydın'da Bağımlılıkla Mücadele Faaliyetleri Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:47 Aydın'da Bağımlılıkla Mücadele Faaliyetleri Toplantısı Gerçekleştirildi

    Aydın Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2018-2023 Uyuşturucu Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı doğrultusunda yapılan faaliyetler değerlendirildi. Toplantıda, kurumların 2022-2023 yıllarında gerçekleştirdikleri faaliyetler sunuldu ve kurul üyelerinin görüşleri alındı.

  • Devrekani'de yapılan yatırımlar tersine göçü başlattı
    10:46 Devrekani'de yapılan yatırımlar tersine göçü başlattı

    Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, göreve geldikleri 5 yıl içinde ilçeye 1 milyar liranın üzerinde yatırım kazandırdıklarını belirtti. Yapılan yatırımlar ve doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte göç veren ilçeye tersine göç başladı.


Advertisement