Fikret Orman ve Mario Balotelli Londra'da Yemek Yedi - Son Dakika
Spor

Fikret Orman ve Mario Balotelli Londra'da Yemek Yedi

Fikret Orman ve Mario Balotelli Londra\'da Yemek Yedi

Şenol Güneş'in ısrarla istemediği Mario Balotelli ile Başkan Fikret Orman'ın dün akşam Manchester'da Wing's isimli restoranda yemek yediği öğrenildi.

18.08.2016 19:26  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Gomez ve Sosa'dan gelen paraları transferde kullanmak için girişimlerini hızlandırdı. Bu iki yıldızın yerini doldurmak isteyen Fikret Orman, ilgilendikleri oyuncularla görüşmek adına Londra'ya gitti.

BENTEKE VEYA WİLFRED DERKEN

İddialara göre başkan Liverpool'dan Christian Benteke veya M.City'den Wilfred Bony'den birisini alarak İstanbul'a gelmek için şartları zorluyor. Tüm bu iddiaların ışığında ise İngiltere'den başka bir söylem geldi.

BALOTELLİ SÜRPRİZİ

Birkaç gündür Ada'da bulunan Başkan Fikret Orman'ın dün akşam Manchester'de bulunan Wing's isimli restoranda Liverpool'un arızalı oyuncusu Mario Balotelli ile akşam yemeği yedi.
İngiltere'nin en ünlü dedikodu yazarlarından Andy Warren, dün Wing's'de Balotelli'ye tanımadığı bir ismin eşlik ettiğini, İtalyan oyuncunun da yemeğin ardından restoranın arka kapısından çıkarak Mercedes'i ile restoranı takip ettiğini yazdı.

Fotoğrafları çeken Eamonn Haber Ajansı'ndan James Clarke ile konuştuğunu ama Balotelli'nin yemek yediği kişiyi onun da tanımadığını iddia etti.

"TÜRKİYE'DEN BİR BAŞKAN"

Warren, bu öğleden sonra Showbiz TV'de katıldığı magazin ağırlıklı programda yaptığı araştırma sonrasında Balotelli'nin görüştüğü kişinin Türkiye'den kendisini isteyen takımın başkanı olduğunu iddia etti.

Yaptığı araştırma sonrasında bu kişinin Monte Carlo'da Balotelli'nin menajeri olan Mino Raiola ile Türk takımının başkanı olduğunu söyledi.,

(Fotospor)


Son Dakika Spor Fikret Orman ve Mario Balotelli Londra'da Yemek Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement