Fikret Orman: "Yusuf Namoğlu'nu İstifaya Çağırmadım" - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: "Yusuf Namoğlu'nu İstifaya Çağırmadım"

Fikret Orman: "Yusuf Namoğlu\'nu İstifaya Çağırmadım"

Beşiktaş Başkanı Orman, MHK Başkanı için istifa çağrısında bulunmadığını söyledi, “Yusuf Namoğlu dostumuzdur. Göreve ilk geldiğinde kendisine destek oldum ama 4 yıl geçti. Hakem adaleti oluşmadığı takdirde seyirci sayımız azalıyor” dedi.

18.10.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nu istifaya çağırmadığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada VAR sistemi üzerinden hakemleri adeta eleştiri yağmuruna tutan Orman, "Yusuf Namoğlu'na yönelik bir istifa çağrısında bulunmadım. Namoğlu uzun zamandır dostumuzdur. Onun iyi niyetinden şüphe etmedim. Ama bir gerçek var ki şampiyonluklarda bile hakem kararlarında zorlandık. Yusuf ağabey göreve ilk geldiğinde bir hakem havuzu olduğunu ve işi buradan yaptıklarını söyledi. Ben de ona destek oldum. Ama aradan 4 yıl geçti. O havuzun genişlemiş olması gerek. ve o havuzla beraber adaletin sahada daha fazla gözükmesi lazım. Hakem adaleti sahada oluşmadığı takdirde seyirci sayımız azalıyor. İnşallah çözüm bulunur. Merkez Hakem Kurulu direkt muhatabımız değil. Muhatabımız TFF. İnşallah kalıcı çözümler yaparlar. Onlardan beklentimiz bu" dedi.

Başkan Fikret Orman, eski yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın basında yer alan açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"Polemiğe girmek istemiyorum. Beşiktaş'ta yöneticilik yaptı, hizmet etti. İyisiyle, kötüsüyle onu tarih yazacaktır. 'Ben yaptım' dediği transferlerin bir ikisi hariç öyle olmadığını biliyorum. Atiba, Demba Ba bir sürü şey söylemiş. Hep iyileri söylemiş. Gerçekleri kamuoyu biliyor. Ona yeni hayatında başarı diliyorum. İnşallah bir gün Beşiktaş'ta benim değil ama başka bir yönetimde hizmet etmek isterse başarılı olsun. Ancak Beşiktaş'ın gündemi bunlar değil, şampiyonluk ve takımın UEFA'da elde edeceği başarılar."

Zemin müjdesi

Vodafone Park'taki zemin iyileştirme çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Fikret Orman her şeyin yolunda gittiğini bildirdi. Orman, "Zeminin yenilenmesi gayet iyi gidiyor. Genk maçına hazır hale gelecek. Böylece bu dert de bitmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Şevket Belgin koşusunu izledi

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve yönetim kurulu üyesi olan merhum Şevket Belgin adına düzenlenen koşuyu izledi. Veliefendi Hipodromu'nda Türkiye Jokey Kulübü Başkanı ve Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı ile birlikte koşuyu takip eden Orman, yarışı kazanan Halis Karataş'ın jokeyliğini yaptığı 6 numaralı Hürat'ın sahibi Murat Dıragumandan'a ödülünü verdi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fikret Orman: 'Yusuf Namoğlu'nu İstifaya Çağırmadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement