Fil'm Hafızası'ndan, Türk Sinemasının 100. Yılı Dolayısıyla Yarışma - Son Dakika
Kültür Sanat

Fil'm Hafızası'ndan, Türk Sinemasının 100. Yılı Dolayısıyla Yarışma

Yarışmaya katılanlar, Türk filmlerinden en sevdikleri sahneyi yeniden canlandırarak, 6 saniyelik Vine'a çekip, filmin ismi ve #ensevdiğimsahne etiketiyle Twitter'da paylaşacak.

25.11.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası'nın Türk sinemasının 100. yılı dolayısıyla düzenlediği yarışma için katılımcılar, Türk filmlerinden en sevdikleri sahneyi çektikleri 6 saniyelik videolarda yeniden canlandıracak.

Yapılan açıklamaya göre, Fil'm Hafızası'nca düzenlenen "#Ensevdigimsahne Yarışması", unutulmaz filmlerin hafızalarda yer eden sahnelerine ışık tutacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler, 14 Aralık'a kadar Türk filmlerinden en sevdikleri sahneyi yeniden canlandırarak, 6 saniyelik Vine'a çekip, filmin ismi ve #ensevdiğimsahne etiketiyle Twitter'da paylaşacak. Ardından Vine videoları, www.filmhafizasi.com adresi üzerinden halk oylamasına sunulacak.

Dereceye giren ilk 20 video, oyuncu Defne Halman, oyuncu, senarist ve yönetmen Görkem Öge, yönetmen Hakan Hücum, oyuncu ve yönetmen İlkyaz Kocatepe, oyuncu Nursel Köse ve yönetmen Ramin Matin'den oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Dereceye giren videoların 29 Aralık'ta açıklanacağı yarışmanın birincisine Hayat Bilgisi Okulu'ndan "Mağaradan Picasso'ya Sanat Tarihi" kursu, ikincisine Sineplus Akademi'den "Film Analizi ve Okuma" kursu, üçüncüsüne de Yazane'den bir aylık üyelik paketi verilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Fil'm Hafızası'ndan, Türk Sinemasının 100. Yılı Dolayısıyla Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement