Filede Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Filede Şampiyon Belli Oldu

Filede Şampiyon Belli Oldu

Esenler Belediyesi tarafından Esenler Belediyesi Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzu’nda ikincisi düzenlenen Bayanlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Feyziye Mektepleri Vakfı(FMV) Işık Voleybol Takımı oldu.

21.09.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi tarafından Esenler Belediyesi Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzu'nda ikincisi düzenlenen Bayanlar Voleybol Turnuvası'nda şampiyon Feyziye Mektepleri Vakfı(FMV) Işık Voleybol Takımı oldu.

ZORLU MAÇ VAKIFBANK'IN

Turnuvanın son gününde ilk olarak Vakıfbank ve Bahçelievler voleybol takımları 3'üncülük mücadelesi için karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya başlamadan önce takımlar objektiflere dostluk pozu verdi. Büyük çekişmeye sahne olan ve 5 sette tamamlanan maçta Vakıfbank, rakibini setlerde 3-2 yenerek adını 3'üncülüğe yazdırdı.

KUPAYA F.M.V. IŞIK UZANDI

F.M.V. Işık Voleybol Takımı ve Arnavutköy Belediyesi Voleybol Takımı arasında oynanan final karşılaşmasında maçın ilk iki setinde F.M.V. Işık Voleybol Takımı göstermiş olduğu üstün performans ile setlerde 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilerleyen setlerinde Arnavutköy Belediyesi toparlanmaya çalışsa da rakibine karşı koyamayarak setlerde 3-1 mağlup oldu. Böylece turnuvada kupaya uzanan taraf, F.M.V. Işık Voleybol Takımı oldu.

Turnuvanın sonunda maladya ve kupa törenine geçildi. Şampiyon takıma madalya ve kupalarını Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve geleceğin voleybolcuları verdi. Töreninin ardından iki takım oyuncuları ve antrenörleri bir araya gelerek dostluk pozları verdiler.

16-19 Eylül tarihleri arasında 6 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada mücadele dolu karşılaşmalar oynandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filede Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement