Filenin Sultanları'nda Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Filenin Sultanları'nda Galibiyet Sevinci

Filenin Sultanları\'nda Galibiyet Sevinci

Londra Olimpiyatları'nda bugün Sırbistan'ı 3-0 yenerek ilk galibiyetini alan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda büyük sevinç yaşanıyor.

01.08.2012 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Londra Olimpiyatları'nda bugün Sırbistan'ı 3-0 yenerek ilk galibiyetini alan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda büyük sevinç yaşanıyor.

Takım kaptanı Esra Gümüş, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Brezilya maçında çok iyi mücadele ettiklerini ancak Çin maçında kendi oyunlarını sergileyemediklerini hatırlatarak, "Çin mağlubiyetinden sonra bu maça stresli çıktık. Bu stres bizi artı yönde etkiledi. Gerçekten maçın başından sonuna kadar agresif bir oyun sergiledik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çünkü, bizim için çok önemli bir maçtı turnuvaya devam etmek için. Şimdi önümüzde Güney Kore maçı var. Güney Kore'yi yenersek büyük bir ihtimalle gruptan çıkabiliyoruz. Tek hedefimiz de şu anda bu. Mutluyuz, iki mağlubiyetten sonra gelen bir galibiyet bizim için güzel oldu. İnşallah devamını getireceğiz" dedi.

Maçın hemen başında sakatlanan Eda Erdem ise salonu tekerlekli sandalyeyle terk etti. Şanssız bir sakatlık yaşadığını belirten Eda, "Öncelikle takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok güzel mücadele ettiler. 3 puanı kazandıkları için ufak bir sakatlığım var. Ağrım var ama şişim yok. Bileğimi burktum. İnşallah daha iyi olacağım. Ben de takım arkadaşlarımı keyif alarak izledim. Sakatlıktan sonra televizyondan izledim. Hepsini teker teker tebrik ediyorum" diye konuştu.

(EYB-

01.08.2012 20: 59: 02

TSI

NNNN - LONDRA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Filenin Sultanları'nda Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement