Filinta 3. Bölümüyle Dünya TT Listesine Girdi! - Son Dakika
Güncel

Filinta 3. Bölümüyle Dünya TT Listesine Girdi!

'Filinta', geçtiğimiz Salı akşamı yayınlanan 3. Bölümünün başladığı saat itibariyle Dünya TT listesinde yer alarak seyircisinin hem Türkiye'de hem de yurt dışındaki diziye olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

07.01.2015 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerek konusu gerek oyunculuklarıyla nefes kesen 'Filinta' her geçen bölümünde, Türk Televizyonlarının ilk 'Osmanlı Polisiyesi olarak, her yaşta seyirciye hitap eden ögeleri de içinde barındırmaya ve tansiyonu her bölümde yükseltmeye devam ediyor.

Her yaştan fenomenlerini yarattı

ES Film ve Maya Film'in ortak yapımında, Kudret Sabancı'nın çektiği, senaryosunu Altuğ Küçük'ün yazdığı Türk Televizyonlarının ilk Osmanlı Polisiyesi 'Filinta', her yaşta seyircinin içinde kendinden birçok şeyi bulabileceği bir dizi olarak fenomenlerini oluşturuyor. Seyirciyi ekran başına kilitleyen bir enerjiyle film tadını yaşatan 'Filinta' sosyal medyada da her geçen bölümüyle kendi kitlesini daha da sağlamlaştırıyor.

KONUK OYUNCULARI İLE ŞAŞIRTIYOR!

Karakterlerin ince ince işlenmesinin yanı sıra birbirinden başarılı oyuncuların bu karakterlere adeta can vermeleri ve gelen konuk oyuncuların da başlı başına bir başrol karakter üstlenmesi, dizinin en can alıcı unsurlarından biri olarak kendini fark ettiriyor.

Dizinin 1. bölümünde 'O Ses Türkiye' Yarışmasının birincisi olan Hasan Doğru ve ekranların sevilen, yakışıklı oyuncusu Cem Uçan rol aldı. Cem Uçan (Bıçak Ali) karakteriyle Filinta Mustafa'nın hikayesinin başlamasının kilit ismiydi. Onun kaybıyla başlayan hikayede ünlü oyuncu Cem Uçan, ilk bölümde bir komploya kurban giden, Filinta Mustafa'nın (Onur Tuna) kardeşi gibi sevdiği yakın arkadaşı rolünü başarıyla üstlendi. Hasan Doğru ise, 'Filinta'nın ilginç deneyler yapan mucidi, Mustafa'nın akıl danıştığı yakın arkadaşı Foto Abdullah'ın ( Kamil Güler) fotoğraf dükkanına gelen ve poz verirken, sesiyle de camı çerçeveyi indiren 'Tenor' bir müşteri olarak rol almıştı.

Filinta'nın 2. Bölümünde, Brüksel doğumlu, dünyaca ünlü, ödüllü Belçikalı usta oyuncu ve dansçı Bashkim Topojani 'Filinta' dizisine konuk oldu. İngiliz Ateşesi Thomas karakterinde seyirci karşısına geçen Topojani, çekimler boyunca Türkiye'de böylesine güzel bir set, plato ve ekiple çalışmanın mutluluğunu yaşadığını her fırsatta dile getiren yabancı konuk oyuncu olarak diziye ismini yazdırdı.

Dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan 3. bölümün konuk oyuncusu da ekranlarda 'Haneler' dizisindeki 'Yaban' karakteriyle sevilmiş ve en son Galip Derviş dizisinde izlediğimiz yakışıklı oyuncu Fırat Doğruluoğlu oldu. Avrupa'nın ve Ortadoğu'nun en büyük ve karizmatik hırsızı 'Hayalet' karakterinde izlediğimiz Fırat Doğruluoğlu seyirciyi dizinin üçüncü bölümünde İstanbul'u bir gecede alaşağı eden şaşırtıcı karakteriyle selamladı.

4. Bölüm Konuk oyuncu: Kaan Urgancıoğlu

Filinta'nın önümüzdeki Salı akşamı yayınlanacak 4. Bölümün konuk oyuncusu da ekranların yakışıklı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu olacak. En son A.Ş.K dizisinde izlediğimiz, Karaoğlan, Kampusistan, Düriyenin Güğümleri, Leyla ile Mecnun gibi dizilerden ve Son Ders, İlk Aşk sinema filmlerinden tanıdığımız Urgancıoğlu, 'Filinta'da sürpriz 'Otto' karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

'Filinta'nın samimi sıcaklığı seyirciyi daha çok bağlıyor!

İçinde aksiyonu, aşk'ı, mizahı, adaleti, inancı, gelenek ve görenekleri de barındıran 'Filinta', bir dönem polisiyesi olmasına rağmen günümüz konularını işleyen tüm diğer dizilerin yanında hem muhteşem görsel bir ayrıcalığı, hem de içe işleyen sıcak bir dizi atmosferiyle seyircisini kendisine daha da çok bağlıyor.

Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Reshad Strik , Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan 'Filinta' her Salı 20.00'de TRT 1 ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filinta 3. Bölümüyle Dünya TT Listesine Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement