Filistin Devlet Başkanı Abbas Doha'da Katar Emiri ile Görüştü - Son Dakika
Politika

Filistin Devlet Başkanı Abbas Doha'da Katar Emiri ile Görüştü

Filistin Devlet Başkanı Abbas Doha\'da Katar Emiri ile Görüştü

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Doha'da bir araya geldi.

22.05.2019 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Doha'da bir araya geldi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 3 günlük resmi ziyaret için geldiği Katar'ın başkenti Doha'da Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler ile Filistin meselesindeki son gelişmelerin ele alındığı kaydedildi. Abbas ve Katar Emiri görüşmede İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerini de değerlendirdi. Abbas, görüşmede Katar Emirine Filistin halkına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - DOHA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Filistin Devlet Başkanı Abbas Doha'da Katar Emiri ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Esnafı Ziyaret Etti
    18:05 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Esnafı Ziyaret Etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'da esnafı ziyaret etti. Göktaş, Tekirdağ programı kapsamında Çerkezköy ilçesine geldi. Atatürk Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Göktaş, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Göktaş, ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Abdullah Öğe'ye destek istedi. Göktaş, Tekirdağ gelini olduğu için sık sık kente geldiğini söyledi. Seçimin önemli olduğunu ifade eden Göktaş, Tekirdağ'a eser ve hizmet siyaseti gelsin istediklerini belirtti.

  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da yapılan çalışmaları değerlendirdi
    17:58 Bakan Özhaseki, Kütahya'da yapılan çalışmaları değerlendirdi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde ülke gündemini ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bakan Özhaseki, AK Parti'nin gerçek ve hizmet belediyeciliği yaptığını belirtti ve yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Ayrıca deprem konusuna da değinen Bakan Özhaseki, depremzede illerdeki çalışmaların devam ettiğini ve yapılan evler hakkında bilgi verdi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı
    17:58 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifade açıklandı. Köksal, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, o tarihte başlatılan kampanyaya bağış yapmadığını ve para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını söyledi.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • AK Parti Konya Milletvekili ve Belediye Başkanlarından Seçim Öncesi Basın Açıklaması
    17:53 AK Parti Konya Milletvekili ve Belediye Başkanlarından Seçim Öncesi Basın Açıklaması

    AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve 3 merkez ilçe belediye başkanı, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi toplu basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada, saha çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğü ve AK Parti'nin Konya'da hizmetlerine devam edeceği vurgulandı.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu
    17:49 Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu

    Bartın'ın Amasra ilçesinde bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu. Belediye Başkanı Recai Çakır tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık bin 500 kişi katıldı. İftar sofrasında, vatandaşlar tarihi Amasra Kalesi'nin gölgesinde bir araya geldi. Başkan Çakır, konuşmasında Amasra'da yapılan çalışmaları ve yeni projeleri anlattı.


Advertisement