Filistinli Kadınlar Gazze Sınırında - Son Dakika
3.Sayfa

Filistinli Kadınlar Gazze Sınırında

Filistinli Kadınlar Gazze Sınırında

Binlerce Filistinli kadın, Filistinlilerin İsrail işgaline karşı başlattıkları Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında düzenlenen "Dönüş için Filistinli Kadınlar" etkinliği için Gazze-İsrail sınırında bir araya geldi.

03.07.2018 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Binlerce Filistinli kadın, Filistinlilerin İsrail işgaline karşı başlattıkları Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında düzenlenen "Dönüş için Filistinli Kadınlar" etkinliği için Gazze-İsrail sınırında bir araya geldi.

Binlerce Filistinli kadın, Filistinlilerin İsrail işgaline karşı haftalardır devam ettiği Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü Gösterileri kapsamında hazırlanan "Dönüş için Filistinli Kadınlar" etkinliği için bugün Gazze- İsrail sınırında bir araya geldi. İsrail'in kuşatmasını kırmak amacı ile Büyük Dönüş Yürüyüşü Yüksek Komitesinin çağrısı üzerine binlerce Filistinli Kadın Gazze-İsrail sınırına akın etti.

Sınırda buluşan kadınlar, Filistin halkının uzun süredir devam eden mücadelesini vurgulayarak, 11 yıldır Gazze'de devam eden İsrail kuşatmasını kaldırmak için dünyanın her yerindeki feminist gruplara destek çağrısında bulundu.

Öte yandan İsrail askerlerinin Gazze sınırındaki eylemlere müdahalesinde aralarında bir gazetecinin de bulunduğu 52 kişinin göz yaşartıcı gaz ve gerçek mermi ile yaralandığı kaydedildi.

Filistinlilerin Toprak Günü olarak adlandırdıkları 30 Mart'tan bu yana devam eden gösterilerde, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 135'ten fazla kişi hayatını kaybederken, 15 binden fazla kişi ise yaralandı. - GAZZE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Filistinli Kadınlar Gazze Sınırında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı
    15:06 Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı

    Adana'da, uyuşturucu imalatı ve ticareti şüphesiyle bir çiftlik evine yapılan operasyonda, evin ruhsatsız havai fişek ve yer meşalesi üretimine dönüştürüldüğü tespit edildi. Evde kaçak üretilmiş havai fişek ve yer meşaleleri ile üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi ve 2 kişi gözaltına alındı.

  • Halkalı'da tekstil fabrikasında yangın
    15:02 Halkalı'da tekstil fabrikasında yangın

    Halkalı'da tekstil fabrikasında yangınHalkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'ndeki tekstil fabrikasında yangın çıktı.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • Bolvadin'de hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine teslim edildi
    14:53 Bolvadin'de hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine teslim edildi

    Bolvadin'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M, ilçeye bağlı Derekarabağ köyünde yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan hükümlü, savcılıktaki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Bolu'daki silahlı gasp olayına ilişkin İstanbul ve Muğla'da gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı
    14:44 Bolu'daki silahlı gasp olayına ilişkin İstanbul ve Muğla'da gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

    Bolu'da yaşanan silahlı gasp olayına karışan 4 şüpheli, İstanbul ve Muğla'da yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 528 tabanca fişeği ve çeşitli para miktarları ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Ardahan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:35 Ardahan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Ardahan'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramada, Kars'tan gelen yolcu otobüsünde V.Y, L.Y ve Ü.D'ye ait bir miktar uyuşturucu bulundu. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Bingöl'ün Genç ilçesinde 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi
    14:27 Bingöl'ün Genç ilçesinde 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi

    Bingöl'ün Genç ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak gerçekleştirildi.

  • Kars'ta Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi: 2 Gözaltı
    14:15 Kars'ta Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi: 2 Gözaltı

    Kars'ta seçim öncesinde KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda uzun namlulu tam otomatik silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 uzun tam otomatik namlulu silah, 1 av tüfeği, 1 şarjör ve 45 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.S.C. ve M.M.Y. gözaltına alındı.

  • İş Adamını Otomobiline Bindiği Sırada Gasp Ettiler
    14:09 İş Adamını Otomobiline Bindiği Sırada Gasp Ettiler

    İstanbul'dan geldikleri Bolu'da otomobiline bindiği sırada iş adamını gasp eden 4 şüpheli, polis ekiplerinin 46 farklı noktadan 360 saatlik güvenlik kamera kaydı izlemesiyle yakalandı. Şahısların evlerinde yapılan operasyonda 4 ruhsatsız tabanca, 528 tabanca fişeği, bin 80 euro, 950 dolar ve 16 bin 400 TL ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.


Advertisement