Filistinliler, İsrail Ablukasını Protesto Amacıyla Sınıra Bin Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Filistinliler, İsrail Ablukasını Protesto Amacıyla Sınıra Bin Fidan Dikti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Filistinlilerin sınıra fidan dikmesi Filistin Ulusal Girişim Partisi yöneticilerinden Nebil Diyab ile röportaj Filistinlilerin sloganlar atarak ve bayraklar taşıyarak sınıra yürüyüş düzenlemesi Gazzeliler dönüş hakkı konusunda ısrarcı olduklarını göstermek ve İsrail...

20.03.2018 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Filistinlilerin sınıra fidan dikmesi

Filistin Ulusal Girişim Partisi yöneticilerinden Nebil Diyab ile röportaj

Filistinlilerin sloganlar atarak ve bayraklar taşıyarak sınıra yürüyüş düzenlemesi Gazzeliler dönüş hakkı konusunda ısrarcı olduklarını göstermek ve İsrail ablukasını protesto etmek için sınır boyuna yaklaşık bin fidan dikti.

Ulusal ve İslami Güçler'in Filistin Tarım Bakanlığı'yla koordine halinde Gazze'nin kuzey ve güneyinde düzenlediği etkinlik kapsamında, Filistin bayrakları da taşındı.

Filistin Ulusal Girişim Partisi yöneticilerinden Nebil Diyab, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu etkinlikle Filistin halkının 1948'de çıkarıldığı topraklara dönüş hakkından vazgeçmediği mesajı vermek istiyoruz." dedi.

Filistinliler, İsrail Ablukasını Protesto Amacıyla Sınıra Bin Fidan Dikti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Filistinliler, İsrail Ablukasını Protesto Amacıyla Sınıra Bin Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement