Dizi kanalında asistanlık teklifi için görüşmeye giden öğrenciler, tacizcilerle karşı karşıya kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Dizi kanalında asistanlık teklifi için görüşmeye giden öğrenciler, tacizcilerle karşı karşıya kaldı

Dizi kanalında asistanlık teklifi için görüşmeye giden öğrenciler, tacizcilerle karşı karşıya kaldı

Sosyal medyada habercilik öğrencisi olduğunu belirten "Kardelen" isimli bir kullanıcı, bir dizi kanalından aldıkları yönetmen asistanlığı teklifi için, üniversiteden arkadaşlarıyla birlikte gittikleri adreste tacize uğradıklarını iddia etti. Olayın devamında taciz boyutunu artıran şahısların, öğrencilere bekaret durumlarını sorduğu öne sürüldü.

15.10.2020 14:01  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşanan olay sosyal medyada habercilik öğrencisi olduğunu belirten "Kardelen" isimli bir kullanıcının paylaşımıyla ortaya çıktı. İddiaya göre olay şöyle gelişti; Bir üniversitenin Whatsapp gruplarından yapılan paylaşımda, bir dizi kanalında yönetmen asistanlığı teklifi alan 15'i kız, 2'si erkek 17 öğrenci, görüşme yapmaya gitti. Görüşme yapan kişiler set ekibi kurdukları, pandemiden ötürü ofislerinin kapalı olduğunu söyledi. Bunun üzerine bir kafede gerçekleşen görüşmede öğrencilere ''3 hafta eğitim vereceğiz'' dedikleri söylendi ancak, ''gizlilik var'' denilerek projeyle ilgili bilgi verilmedi.

''BEKARET TESTİNE GÖTÜRECEĞİZ''

Sözcü'nün haberine göre, bu aşamadan sonra üniversiteli kızlara yönelik taciz başladığı iddia edildi. Şüpheliler psikanaliz adı altında kız öğrencilerin özel hayatlarını sorguladı. Daha sonra durum sözlü taciz boyutuna ulaştı. Görüşme yapan şüphelilerin, üniversiteli kızlara bekaret durumunu ve ilişkilerini sorarak "Bekaret testine götüreceğiz" dedikleri öne sürüldü.

ÖĞRENCİLER TACİZCİYİ YAKALADI

Yapılan taleplere itiraz eden genç kızların tepki göstermesi üzerine, projede yönetmen yardımcısı olduğunu iddia eden kişinin yanına aldığı 2 kişiyle kaçmaya çalıştığı belirtildi. Yaşadıklarını sosyal medyada anlatan Kardelen isimli kullanıcı, kaçan kişilerden birini 10 dakikalık kovalamaca sonucu yakaladıklarını belirtti.

"BAZI ÖĞRENCİLERİN ÖZEL BİLGİLERİ ÇALINDI"

Yakaladıkları kişiyi arkadaşlarıyla birlikte polise teslim eden genç kadın, "Aramızda para veren, sözlü ve fiziki tacize uğrayan, özel bilgileri ifşa edilen, kimliği çalınan birçok kişi var" diyerek şahsın serbest bırakılmamasını istediklerini yazdı.

TUTUKLANDI

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü diğer öğrencilerin de şikayetçi olduğu konuyla ilgili çalışma başlattı. Yakalanan şüphelinin Ozan O., olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin tutuklandığı bildirilirken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Dakika 3.Sayfa Dizi kanalında asistanlık teklifi için görüşmeye giden öğrenciler, tacizcilerle karşı karşıya kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: interntte bir site var yüklenen bir program lütfen herkes yakınlarına söylesin araştırın tuzaga düşmeyin 1 0 Yanıtla
  • kutsal topraklardan: nerede olmuş bu olay adana damı yine yoksa 0 0 Yanıtla

Advertisement