Film gibi kaza! Uykusundan uyandı, otomobilinin üzerinde başka bir araç gördü - Son Dakika
3.Sayfa

Film gibi kaza! Uykusundan uyandı, otomobilinin üzerinde başka bir araç gördü

Denizli'de sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini yitiren bir sürücü 3 otomobile çarparak devrildi. Sürücü apar topar hastaneye kaldırılırken, çarpılan otomobillerden birinin sahibi, "Uyuduğum sırada büyük bir gürültüyle uyandım. Benim araca çarpmış, kendi imkanlarıyla da araçtan çıkmış" sözleriyle yaşananları anlattı.

04.07.2021 14:12  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saat 06.00 sıralarında 1423/2 sokakta İsmail D.'nin idaresindeki otomobille direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 3 otomobile çarparak devrildi.

SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Otomobil sürücüsü İsmail D., devrilen araçtan kendi imkanlarıyla çıkarken, oluşan gürültüyle vatandaşlar yardımına koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüye yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Film gibi kaza! Uykusundan uyandığında aracının üzerinde başka bir otomobil gördü

UYUDUĞU SIRADA BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ DUYMUŞ

Araç sahiplerinden Fatih Eren, balkonda uyuduğu sırada büyük bir gürültüyle uyandığını belirtti. Eren, "Balkonda uyuyordum, büyük gürültü sesiyle uyandım. Arkadan vurmuş, hızlı gelmiş, benim aracıma çarparak 2 metre ileriye itmiş, kendi takla atmış. Kendi imkanıyla araçtan çıkmış" dedi. Araç daha sonra olay yerine gelen itfaiye ve çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Zarar gören otomobiller ile ilgili tutanak tutuldu. Kaza ile ilgili inceleme çalışması başlatıldığı öğrenildi.

Film gibi kaza! Uykusundan uyandı, otomobilinin üzerinde başka bir araç gördü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Film gibi kaza! Uykusundan uyandı, otomobilinin üzerinde başka bir araç gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement