Film gibi olay! Mekanda eğlendiği kadını otele götürürken çantasını çaldı, başka hırsızlar da onu soydu - Son Dakika
3.Sayfa

Film gibi olay! Mekanda eğlendiği kadını otele götürürken çantasını çaldı, başka hırsızlar da onu soydu

İstanbul Beyoğlu'nda Yeşilçam filmlerini hatırlatan bir olay yaşandı. Mekanda eğlendiği Fransız bir kadınla birlikte otele giden Katar uyruklu genç, kadının çantasını çalarak kaçmak istedi. Ancak koşarken düşen genç, çantayı kadına kaptırdı. Bu sırada olay yerine gelen başka birileri genci soydu.

21.11.2021 11:48  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda film sahnelerini aratmayan bir gasp olayı meydana geldi. Mekanda eğlendiği kadınla otele giderken kadının çantasını çalan şahıs, ayağı kayıp düşünce başka gaspçıların hedefi oldu.

OTELE GEÇİYORLARDI

Mekanda eğlendiği Fransız bir kadınla birlikte otele giden Katar uyruklu genç, kadının çantasını çalarak kaçmak istedi. Kadının kovaladığı genç merdivenlerden yuvarlanarak yere düşünce kadın, çantasıyla ve tekmelerle gence saldırdı. Kadının otele geri girmesi sonrasında taksiyle gelen başka bir şahıs ise yerde yatan gencin telefonunu ve paralarını çalıp kaçtı.

FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI

Beyoğlu'nda "bu kadar da olmaz" dedirten olay, Hacıahmet Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Katar vatandaşı Al Fehaid Saad M. bir mekanda eğlendiği Fas uyruklu Fransa vatandaşı Lina Samira B. ile birlikte gecenin sonunda bir otele gitti. Otel odasında ikili arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Katar vatandaşı Al Fehaid Saad M., tartıştığı kadının çantasını çalarak hızlı bir şekilde odadan çıkıp kaçmaya başladı. Bu sırada çantasının çalındığını fark eden kadın genci kovaladı. Kadından kaçmaya çalışan Al Fehaid Saad M., dengesini kaybederek otel önündeki merdivenlerden aşağıya yuvarlanarak yaralandı. Al Fehaid Saad M. yere düşerek elini başının altına koyup beklemeye başlarken, genç kadın ise yerden aldığı çantasıyla ve tekmelerle şahsa saldırdı. Bir süre darp eden kadını otel çalışanları güçlükle sakinleştirip içeriye aldı. Genç adam ise kadının saldırısına tepki vermeden yerde yatmaya devam etti.

Mekanda eğlendiği kadını otele götürürken çantasını çaldı, başka hırsızlar da onu soydu

15 BİN LİRA DEĞERİNDE CEP TELEFONU

Al Fehaid Saad M., yerde yattığı sırada yanına yanaşan bir ticari taksiden inen başka biri ise yardım edecek gibi şahsa yaklaştı. Şahıs, karşılık veremeyen Al Fehaid Saad M.'ın cebindeki telefonu ve bir miktar parasını aldı. Durumu fark eden otel çalışanları olaya müdahale etmek istese de başarılı olamadı. 15 bin lira değerindeki cep telefonu, bin 100 dolar ve 600 lirayı çalan şahıs kayıplara karıştı. Olayın ardından otelin ve taksinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, hırsızlık zanlısını kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Mekanda eğlendiği kadını otele götürürken çantasını çaldı, başka hırsızlar da onu soydu

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Beyoğlu'nda yaşanan trajikomik hırsızlık olayı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şahsın kadından kaçtığı sırada merdivenlerden yere düştüğü ve kadının darp ettiği, bir süre sonra ticari taksi ile gelen gencin yerde yatan şahsın telefonunu alarak kaçtığı görülüyor.

Film gibi olay! Mekanda eğlendiği kadını otele götürürken çantasını çaldı, başka hırsızlar da onu soydu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Film gibi olay! Mekanda eğlendiği kadını otele götürürken çantasını çaldı, başka hırsızlar da onu soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Baktılar ki burası soygun ülkesi,soyulan ses bile çıkarmıyor,tüm arap soyguncular burada toplandı. Nasılsa adalet yok,vicdan bitmiş,yağma hasanın böreği. 0 1 Yanıtla
  • Çorum'da Polis Aracıyla Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
    05:45 Çorum'da Polis Aracıyla Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

    Çorum'un Buharevler Mahallesi İlim Yayma Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, polis aracıyla motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Polis aracıyla çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı
    05:45 Polis aracıyla çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

    Çorum'da polis aracıyla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Buharevler Mahallesi İlim Yayma Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet S. İdaresindeki 19 AB 259 plakalı motosiklet ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekip otosu çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem
    03:48 Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem

    Elazığ'ın merkez üssü olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.25'te gerçekleşti ve yaklaşık 14 kilometre derinlikte oldu. Deprem sonucunda herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtildi. Ayrıca, deprem Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman illerinde de hissedildi.

  • Elazığ'da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    03:45 Elazığ'da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Elazığ'ın merkez üssü olan 4.7 büyüklüğündeki deprem, saat 03.25'te meydana geldi. Depremin yaklaşık 14 kilometre derinliğinde gerçekleştiği ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtildi. Ayrıca, deprem Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman illerinde de hissedildi.

  • Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem
    03:42 Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ merkezde saat 03:23'te 4.7 büyüklüğünde ve 13.83 kilometre derinlikte bir deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD, gelişmeleri takip ettiğini duyurdu.

  • Lüks otomobil alev alev yandı, sürücü son anda canını kurtardı
    03:35 Lüks otomobil alev alev yandı, sürücü son anda canını kurtardı

    İstanbul- İzmir otoyolu Gemlik Sanayi kavşağında, Ukraynalı sürücünün kullandığı Tesla marka elektrikli otomobil, bir anda alev aldı. Sürücü otomobilden son anda çıkarak canını kurtarırken, otomobil alev topuna dönerek kül oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, yangının çıkış sebebi ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

  • Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    03:04 Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı olay, Yenigün Mahallesi Hasırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi.

  • Çankırı'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    02:50 Çankırı'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Çankırı'nın merkezinde bulunan Yamaç sokakta bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti
    02:33 Sakarya'da 3 yaşındaki çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cenaze namazı düzenlenecek.

  • Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü
    02:27 Adıyaman'daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirtirken, herhangi bir yaralı veya can kaybının olmadığını açıkladı.

  • Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu
    02:16 Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın: İşçiler Kurtuldu

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede bulunan 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Vali Osman Varol, yangının çatıdan elektrik kaynaklı olduğunu belirterek, işçilerin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ve herhangi bir yaralanma veya can kaybının olmadığını açıkladı.


Advertisement