Filyos'ta Kuran Kursu Öğrencilerine İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Filyos'ta Kuran Kursu Öğrencilerine İftar Yemeği Verildi

Filyos\'ta Kuran Kursu Öğrencilerine İftar Yemeği Verildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi'nde, Merkez Camii'de Kur'an Kursu eğitimi alan öğrencilere iftar yemeği verildi.

09.08.2012 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi'nde, Merkez Camii'de Kur'an Kursu eğitimi alan öğrencilere iftar yemeği verildi.

Filyos Beldesinde, Merkez Camii'de Kur'an Kursu eğitimi alan öğrencilere iftar yemeği verildi. Merkez Camii avlusunda verilen iftar yemeğine Kur'an kursuna giden ve Kur'an kursu eğitimi alan öğrencilere öğrenci velilerin katkılarıyla ve aralarında cami imamı İlyas Güven ile öğrenciler iftar yemeği yediler. Merkez Camii imamı İlyas Güven iftar yemeği ile ilgili olarak kurs gören öğrencileri Ramazan ayında, Ramazan'ın fazileti, iftar ve sahur derslerini gören öğrencilere bu verilen eğitimin görsel olarak sunduklarını belirterek emeği geçen başta öğrenci ailelerine ve velilere teşekkür etti. Güven, "Bildiğiniz gibi Ramazan ayı öncesi yaz kuran kurslarımız başladı. Ramazan ayında da devam edip önümüzdeki ay sona erecek. Bizde çocuklarımızla birlikte bu Ramazan ayında işlediğimiz konulardan ibaret Ramazan'ın fazileti, iftar ve sahur programlarını anlatan ve Ramazan çadırı adı altında çocuklarımıza Ramazan'ı sevdirmek, bunu görsel anlamda gösterebilmek için ailelerimizle ve velilerimizle işbirliği içerisinde olarak böyle bir iftar programı hazırladık. Bu davete katılımları olan öğrenci velilerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının beldemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filyos'ta Kuran Kursu Öğrencilerine İftar Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement