Final Okulları'nın 50 Okul Hedefi - Son Dakika
Güncel

Final Okulları'nın 50 Okul Hedefi

Final Okulları\'nın 50 Okul Hedefi

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “Bizim 2020 yılına kadar 50 okul hedefimiz vardı ve bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

08.02.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, "Bizim 2020 yılına kadar 50 okul hedefimiz vardı ve bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Türkiye'de 18 şubesiyle eğitim hizmeti veren özel Final Okulları'nın "Yöneticiler Semineri" Samsun'da yapıldı. Grand Amisos Hotel'de yapılan seminerde Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Genel Müdür Şevket Ertem, Final Okulları Samsun Kurucusu Cengiz Karaca ve 12 şubenin yöneticileri bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, "Final Okulları'nın çekirdeği Final Dergisi dershaneleridir. 1980 yılında çıkmış olduğumuz yolculukta 34 yılı geride bıraktık. 34 yılda Türkiye'de çok Şey değişti. Biz eğitim adına çıkmış olduğumuz yolda hiçbir çıkar kaygısı taşımadan bu ülkenin çocuklarına hizmet etmeyi birinci hedef olarak seçtik. Seçtiğimiz bu hedefte de emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim 2020 yılına kadar 50 okul hedefimiz vardı ve bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'nin her yanını Final Okulları ile donatacağız. Final Okulları'nın Türkiye'nin her bölgesinde olmasına ihtiyaç var. Eğitim işi hiçbir zaman büyük sermaye kuruluşlarının yatırım yaptığı bir iş değildir" diye konuştu.

Eğitimin fedakar insanların gerçekleştirebileceği bir iş olduğunun altını çizen Taşel, "Para bu sektörde ikinci kademede kalmaktadır. Bu anlamda eğitim yatırımcıları dünyada takdire şayan yatırımcılardır. Bu işin temeli fedakarlıktır, paradan öte insana hizmetin ve yatırımın temel alındığı bir iştir. Siz de bu sektörün içersinde emek veren insanlar olarak aldığınız maaşlardan çok daha büyüğünü gerçekleştiriyorsunuz. Bu işi gönül rızası ile yapıyorsunuz. Eğitim yatırımcıları takdire şayan ise, eğitime hizmet veren öğretmen ve yönetici arkadaşlarda aynı şekilde takdire şayan iş yapıyorlar. Dünyanın neresinde olursa olsun eğitime yatırım yapmış bir insan gördüğüm zaman onun önünde saygı ile eğiliyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Final Okulları'nın 50 Okul Hedefi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement