Final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Demet Özdemir'den duygusal veda - Son Dakika
Magazin

Final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Demet Özdemir'den duygusal veda

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı. Dizinin güzel başrol oyuncusu Demet Özdemir ise sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir veda notu düştü. Özdemir, "Hepinize binlerce kez teşekkür ederim bana ışık olan, bu projeye her bir damlasını bırakan, zorlu şartlarda her seferinde en İyisini yapan canım oyun arkadaşlarım" ifadelerini kullandı.

13.05.2021 09:52  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Demet Özdemir, Engin Öztürk, Senan Kara, Zuhal Gencer Erkaya, Naz Göktan, Hülya Duyar ve Hakan Salınmış'ın rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam final bölümüyle ekran macerasını noktaladı. İlk bölümden bu yana dizide rol alan Demet Özdemir de Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

"BANA IŞIK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Instagram hesabından dizinin final bölümünde çekilen fotoğrafları peş peşe paylaşan güzel oyuncu, şunları yazdı:

"Aşırı aşırı sevgi, dostluk, anlayış içerir. Hepinize binlerce kez teşekkür ederim bana ışık olan, bu projeye her bir damlasını bırakan, zorlu şartlarda her seferinde en İyisini yapan canım oyun arkadaşlarım. Canım ustalarım, gece gündüz bilmeyen rahat edelim diye en iyi iş çıksın diye kardeş olduğumuz kamera arkası ekibimiz. Yıllardır çalıştığımız el ele yolculuklara göğüs gerdiğimiz Çağrı Bayrak, benim için müthiş bir yolculuktu."

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti

"KENDİ İÇ DÜNYAMA YOLCULUK ETTİRDİNİZ"

" Eylem Canpolat, ne hayat yazdın be Eylem, sesimi titrettin gözlerimi doldurdun her defasında tekrar karşılaşmayı dört gözle bekliyorum kalbine sağlık. Textpistols (Selcan Özgür) yolun yarasında ailemize katıldığın için bu sorumluluğu aldığın ve bizi o muhteşem finale götürdüğün için çok teşekkür ederim. Sevgili Gülseren Budayıcıoğlu o güzel defterini bize açtığı için her zaman eli üzerimizde olduğu için, kendi iç dünyama da yolculuk ettirdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsem az."

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti

HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

"Sevgili yapımcım Ogm Pictures, her imkanı sunduğunuz için bu yolculukta bana güvendiğiniz için çok sağ olun yolunuz hep açık olsun. TV8 ailesinde olmak benim için çok güzel çok eğlenceliydi bana kendimi ev sahibi gibi hissettirdiniz sevgili Acun Ilıcalı, Aslı Çini, siz değerli seyircilerimiz sizi kızdırmış olsak da ara sıra hep kendinizi, kalbinizi ortaya koyarak yolculuğumuza ortak oldunuz beraber bir proje bir hayat bitirdik. Evet şimdi yeni hikayelere yeni deneyimlere herkese sağlıklı, mutluluk dolu maceralar diliyorum. Sizi çok seviyorum çok! Son kez bu akşam Doğduğun Ev Kaderindir."

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptı! Demet Özdemir, duygusal paylaşımıyla herkese veda etti
Final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Demet Özdemir\'den duygusal veda

Son Dakika Magazin Final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Demet Özdemir'den duygusal veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • gullu yildirim: mehdi gidince.baris diziye dahil olunca.dizinin tadi kacmisti zaten.mehdi gittikten sonra reytingler yerlerde izlenmedi iyide oldu.adamin hakki yendi .zaten kim bu dunyada durustce birini seviyosa o insan hep kaybediyo.zeynep hic bir zaman mehdinin sevgisine layik olamadi. 17 17 Yanıtla
  • Sema ozcelik : Bence bitmemeliydi cok guzel anlamlı aile dizisi olmustu mehdiden sonra harikaydi 17 10 Yanıtla
  • Özlem budak: Dizi bitmemeliydi çok güzel ilerledi 1 sezon daha seyredebilirdik .yanlış oldu .....ailecek çok seyrediyorduk. .çok üzüldük. Devamını çekebilirsiniz. Çok seviniriz. 13 6 Yanıtla
  • Azi: İzledikten sonra vazgeçtiğim en saçma diziydi.saçmalıkları saysam sayfa yetmez 17 2 Yanıtla
  • sev: bu demeti sevmedim sevemiycem diziside kalsin bitsin gitsin oh cok sükür. 9 6 Yanıtla
  • Tamam : Füzeler süper. Rol arkadaşı yakından incelemiştir 5 8 Yanıtla
  • BT: Halka sormuşlar: Yugoslavya parçalanırken neredeydiniz? Yugoslavların cevabı çok manidar, Biz tv de dizi ve Survivor seyrediyorduk. EĞİTİM ŞART 10 2 Yanıtla
  • Sacide yılmaz : Dizinin her bölümü muhteşemdi verdiği mesajlarharikaydı son bölümü gözlerimiz dolu dolu izledik başta Demet Özdemir olmak üzere emeği geçen tüm oyunculara yapımcısına yazarına kocaman teşekkürler 8 3 Yanıtla
  • Ismail atici : Mehdi gitti filim bitti. Bizler onun için bakiyorduk . filme renk veriyordu mehdi usta 10 1 Yanıtla
  • Semra aytekin: Baş 'tan beri beğeniyle izledim çok güzel diziydi,özellikle final bölümü harikaydı, başta demet özdemir ve bütün oyunlar çok tşk böyle güzel bir dizi için, yapımcısına bütün oyunculara emeklerine sağlık,sağlıklı mutlu bayramlar dilerim 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Survivor yarışmacısı Aleyna, sinir krizi geçirdi
    12:00 Survivor yarışmacısı Aleyna, sinir krizi geçirdi

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Aleyna'nın takımdaki kadın arkadaşlarıyla anlaşamaması ve Yunus Emre ile yasak aşk dedikodularıyla ilgili yaşadığı öfke patlaması büyük ilgi gördü.

  • Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı
    10:32 Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı

    Kanye West'in konserinde trans bir kadınla erkeklerin arasında kavga çıktı. Trans kadın yumruklar savurduğu kavga, çevredekiler tarafından kayda alındı.

  • Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor
    09:50 Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor

    Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortadan kaybolan ve öldüğü yönündeki spekülasyonlarla gündeme gelen Kate Middleton'ın 83 gün sonra ortaya çıkan görüntüsü kafa karıştırdı. Prens William ile alışveriş sonrası görüntülenen ve oldukça zayıf olan kişinin Kate olmadığı yerine dublör getirildiği söylentileri yayıldı.

  • Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
    09:05 Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan ''Ne oldu cerrahım'' repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.


Advertisement