Finale Sayılı Günler Kala MasterChef'e Veda Eden İsim Esra Oldu - Son Dakika
Magazin

Finale Sayılı Günler Kala MasterChef'e Veda Eden İsim Esra Oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında finale sayılı günler kala veda eden isim belli oldu. Programın son bölümünde O Ses Türkiye'nin jüri üyelerine yemek yapan yarışmacılardan Meltem, Uğur ve Esra eleme potasına kalan isimler oldu.

21.11.2018 07:35  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. MasterChef yarışmacıları bu hafta Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jürisi için yemek yaptı. Acun, Beyaz, Hadise, Seda Sayan ve Murat Boz, MasterChef yarışmacılarının yemeklerini değerlendirerek puan verdi. Yarışların sonunda ise eleme potasına kalan Meltem, Uğur ve Esra arasında yarışmaya veda eden isim Esra oldu.

ACUN VE O SES TÜRKİYE JÜRİSİNE YEMEK YAPTILAR

MasterChef yarışmacıları bu hafta Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jürileri Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan için yemek yaptı.

Finale Sayılı Günler Kala MasterChef'e Veda Eden İsim Esra Oldu

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te bu akşamın kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi ve irmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu. Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu.

ESRA YARIŞMAYA VEDA ETTİ

MasterChef Türkiye'nin jürisi profesyonel şefler Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, haftanın elenen ismini açıkladı. MasterChef Türkiye'ye Uğur, Meltem ve Esra arasından bu hafta elenen isim Esra Aydoğdu oldu.

Finale Sayılı Günler Kala MasterChef'e Veda Eden İsim Esra Oldu

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Esra Aydoğdu 1977 yılında İstanbul' da dünyaya gelmiş 41 yaşındadır. Evli ve iki çocuğu olan Esra Aydoğdu İstanbul' da yaşamakta. Esra Aydoğdu Marmara üniversitesi beden eğitimi bölümünden mezun ve Milli takım sporcusudur. Esra, 'Yemekteyiz' ve 'Gardırop Savaşları' programında yer aldı.

Finale Sayılı Günler Kala MasterChef\'e Veda Eden İsim Esra Oldu

Son Dakika Magazin Finale Sayılı Günler Kala MasterChef'e Veda Eden İsim Esra Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • oleyyyy: ya ALLAH aşkına şu çok bilmiş mehmet denen adamı yollayın .... 8 1 Yanıtla
  • Asam: Neden insanların beynine zorla.sokma peşindesiniz.Programı tanımıyorum tanımakta istemiyorum.Zorla insanların beynine sokmayın artık abidig gubidig şeyleri 3 4 Yanıtla
  • oleyyyy: ya ALLAH aşkına şu çok bilmiş mehmet denen adamı yollayın .... 4 0 Yanıtla
  • oleyyyy: ya ALLAH aşkına şu çok bilmiş mehmet denen adamı yollayın .... 2 0 Yanıtla

Advertisement