Finali Nevşehir Teknik Gezisi ile Noktaladılar - Son Dakika
Yerel

Finali Nevşehir Teknik Gezisi ile Noktaladılar

Finali Nevşehir Teknik Gezisi ile Noktaladılar

Küre Kaymakamlığı AR-GE ve Proje Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Küreversiteli-4 Projesi düzenlenen Nevşehir Teknik Gezisi ile final gerçekleştirdi.

22.06.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küre Kaymakamlığı AR-GE ve Proje Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Küreversiteli-4 Projesi düzenlenen Nevşehir Teknik Gezisi ile final gerçekleştirdi.

Değerler ve Farkındalık Eğitimi,Seminer-Söyleşi ile Sosyal Projelerin gerçekleştirildiği projeninin 4'ncü etkinliğinde Kastamonu Küre Meslek Yüksek Okulu Lojistik 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden 15 öğrenci yer aldı. Her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen çalışmalarda Küre Kaymakamlığı adına Gülnahar Taşpınar,Saim Turan,Sevcan Tin; Küre Meslek Yüksek Okulu adına ise Müdür Yardımcısı Erdem Çakıl'ın üstlendiği projede Küre Kaymakamı Şahin Kazancı programın her aşamasında destek verdi.

Programın amacı olarak, Küre'de okuyan üniversite öğrencilerine yaşadıkları yerin değerlerini tanıması,sosyal hayat ile iş hayatında ki değerlerin farkındalığının sağlanması ve mesleki etiğin,bilincin oluşturlması olarak ifade edildi. Özel ve kamu kurumlarından çeşitli uzmanların seminerler ve konferanslar verdiği etkinlikte, Küre Halk Eğitim ise iş hayatında iletişim,sosyal hayatta iletişim ve mesleki etigi konularında sertifika programlarıyla katkıda bulundu.

Program kapsamında, Seminer ve Söyleşiler, Değerler Eğitimi ve Sosyal Projeler yer aldığı Küreversiteliler -4 Projesi finali Nevşehir Kültür Gezisi ile noktaladı.Gezi koordinatörlüğünü Küre Kaymakamlığı adına Sevcan Tin, Küre MYO adına Erdem Çakıl'ın düzenlediği Kültür Gezisi'nde Nevşehir'in Doruk İlçesi'nde bulunan yeraltı şehri " Aziz Theodoros Trion Kilisesi" ziyaret edildi. Küre de bir dönem vekil Kaymakam olarak görev yapmış olan ve şuan Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu ve Belediye Başkanı Ahmet Balcı tarafından gezdirildi.

Kapadokya, Uçhisar Kalesi,Güvercin Vadisi, Avanos daki Güray Müzesi gezinde Derinkuyu Emniyet Amiri Mehmet Altay tarafından gezdirildi.Gezide sonunda ise Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Küreversitelilerin kaldığı Uset Oteli ziyaret gerçekleştirdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Finali Nevşehir Teknik Gezisi ile Noktaladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement