Finans Kulüp Başkanlığına Önder Halisdemir Seçildi - Son Dakika
Güncel

Finans Kulüp Başkanlığına Önder Halisdemir Seçildi

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı'nın (Finans Kulüp) yeni başkanı Önder Halisdemir oldu.

09.11.2017 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı'nın (Finans Kulüp) yeni başkanı Önder Halisdemir oldu.

Finans Kulüp'ten yapılan açıklamaya göre, finans kuruluşlarının yönetici kadrolarında görev yapmış ve yapmakta olan isimleri bünyesinde bulunduran vakfın başkanlığını 2004'ten bu yana yürüten Tevfik Altınok, genel kurulda görevini Önder Halisdemir'e devretti. Vakfın kuruluşunda başkanlık görevini Turgut Telman yapmıştı.

Halisdemir, genel kurulda yaptığı konuşmada, vakfın, ekonomi ve finans sektörüne yön vermiş isimlerin tecrübe paylaşımlarıyla dolu olduğunu aktardı.

Finans Kulüp'ün bir yandan ülke menfaatine çalışan ekonomi ve finans düşünce kuruluşu olarak faaliyet gösterirken, diğer yandan üyelerinin etkileşimini ve gelişimini sosyal ve kültürel olarak sağlayacak bir platform sunacağını belirten Halisdemir, şunları kaydetti:

"Üyeler arası turnuvalar, hobi grupları, mentorlük yapıları ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek iş streslerini yönetmelerini, yaşam zevklerini de paylaşmalarını ve artırmalarını sağlayacağız. Üyelerimiz, bir finans kuruluşunda çalışmış olabilecekleri gibi kamunun mali bölümlerinde veya ekonomi basını gibi başka sektörlerde de çalışmış ya da halen çalışıyor olabilir. Bu geniş çatının ortak paydası finans geçmişi olacak. Ülkemiz genelinde ve dünyanın finans merkezlerinde temsilcilikler oluşturarak üyeler arası etkileşim kapasitemizi genişletme çabasında olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Finans Kulüp Başkanlığına Önder Halisdemir Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement