Finike'de deprem master planı görüşüldü - Son Dakika
Güncel

Finike'de deprem master planı görüşüldü

Finike\'de deprem master planı görüşüldü

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, beraberindeki İMO Finike Temsilcisi Bahadır Cenk Gündoğdu ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi ziyaret ederek, 'Deprem Master Planı' üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

11.02.2020 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, beraberindeki İMO Finike Temsilcisi Bahadır Cenk Gündoğdu ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi ziyaret ederek, 'Deprem Master Planı' üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kendisini makamında ziyaret eden TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, beraberindeki İMO Finike Temsilcisi Bahadır Cenk Gündoğdu ile ilçedeki deprem risklerini masaya yatırdı. Bölgenin deprem master planı hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantı sonrası TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, "Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi'nin konuya ilişkin ne kadar duyarlı ve bilgili olduğuna şahit olduk. Bu durum bizim için çok sevindirici. İş birliğimizle birlikte yapacağımız çalışmalarda yanımızda olduğu mesajı verdi. Oda olarak çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Finike 1'inci derecede deprem bölgesi"

Ziyaretin ardından Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, "Geçtiğimiz haftalarda Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremin ardından, yanlış uygulamaların ne kadar büyük risk taşıdığı ortaya çıkmış ve depremin yıktığı yapılarda görülen can kayıpları büyük üzüntüye neden olmuştur" diye konuştu. Depremlerle yaşamanın gündemin dışına itilemeyeceğini vurgulayan Başkan Mustafa Geyikçi, Finike'nin 1999 yılı sonrası 4'üncü dereceden 1'inci derecede deprem bölgesine alındığını hatırlatarak, "Bölgemiz l'inci derece deprem bölgesi ilan edildi. Bu nedenle deprem master planı oluşturmak için ve yapılacak çalışmalara elimizden gelen desteği vereceğiz" diye belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Finike'de deprem master planı görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement