Finlandia Vodka Modanın Nabzını Tuttu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Finlandia Vodka Modanın Nabzını Tuttu

Finlandia Vodka ana içki sponsorluğunda gerçekleşen partiye G Point olarak da bilinen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz DJ performansıyla eşlik ederken VJ'lerin hazırladığı video enstalasyonları da görsel bir şölen yarattı.

08.07.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finlandia Vodka ana içki sponsorluğunda gerçekleşen partiye G Point olarak da bilinen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz DJ performansıyla eşlik ederken VJ'lerin hazırladığı video enstalasyonları da görsel bir şölen yarattı. Parti, Finlandia Vodka kızlarının servis ettiği farklı tatlarla devam etti.

13 Eylül'de Vogue Türkiye'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği modanın en büyük alışveriş gecesi "Vogue Fashion's Night Out", Finlandia Vodka'nın ana içki sponsorluğundaki Fashion Glows konseptli partiyle katılımcılara bol eğlenceli bir gece yaşattı. İstinyePark Markalar Sokağı'nın Finlandia Vodka VIP alanında gerçekleşen partiye Ayşe Hatun Önal, Hatice Aslan, İbrahim Toroman ve sosyal medyada Kutup Zencisi, Vogueman, Zodyaklı, Pink Freud ve Iconjane rumuzlarıyla tanınan fenomenleri de katılarak göz alıcı Finlandia Vodka kızlarının servis ettiği kokteyller eşliğinde eğlenceli bir gece geçirdi.

Eğlence ve modanın buluştuğu partide G Point olarak da bilinen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, DJ performansıyla katılımcıları coşturdu. Özel alana VIP bilekliklerle giriş yapan konuklar, VJ'lerin hazırladığı video enstalasyonları eşliğinde müziğin keyfini çıkardı. Finlandia Vodka'nın kavun, fesleğen ve şeftali satsuma kokteylleriyle alışılmışın dışında tatları keşfeden misafirlere gecenin sonunda, Finlandia'li tasarimcilar tarafindan yapilan 'Finnish Good Moods' konseptli geri dönüşüm bez çantalar hediye edildi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Finlandia Vodka Modanın Nabzını Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement