Finlandiya'da yolcu gemisi karaya oturdu, 400'den fazla kişi mahsur kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Finlandiya'da yolcu gemisi karaya oturdu, 400'den fazla kişi mahsur kaldı

Finlandiya'da bir yolcu gemisinin liman yakınlarında karaya oturması sonucu 400'den fazla yolcu ve mürettebat gemide mahsur kaldı.

22.11.2020 13:49  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finlandiya'da bir yolcu gemisinin liman yakınlarında karaya oturması sonucu 400'den fazla yolcu ve mürettebat gemide mahsur kaldı.

Finlandiya'da Aland Adaları'nın Mariehamn limanı yakınlarında Finlandiyalı şirkete ait MS Viking Grace adlı yolcu gemisi şiddetli rüzgar nedeniyle karaya oturdu. Yerel kaynaklardan yapılan açıklamada 331 yolcu ve 98 mürettebatın geceyi gemide geçirdiği ve sabah saatlerinde sahil güvenlik ekibi tarafından tahliye edildiği belirtildi.

Sahil Güvenlik'ten yapılan açıklamada geminin Mariehamn limanına çekildiği ve yaralanan olmadığı kaydedildi.

-İHA-

Finlandiya\'da yolcu gemisi karaya oturdu, 400\'den fazla kişi mahsur kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Finlandiya'da yolcu gemisi karaya oturdu, 400'den fazla kişi mahsur kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
    14:43 İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:33 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansırken, soygun anlarını yaşayan kuyumcu dükkanı çalışanı Abdullah Bay olayı anlattı. İki maskeli soyguncu, pompalı tüfekle dükkana girerek altınları çantaya doldurduktan sonra havaya ateş ederek kaçtılar. Çalınan altınların değeri yaklaşık 10-12 milyon lira olarak belirlendi. Polis, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

  • İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor
    14:29 İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

  • Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı
    14:28 Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü, sahte mühürlü veya mühür kullanmadan üretilmiş araç plakalarının kullanılmasını engellemek için çalışma yaptı. Yapılan operasyonda Y.A.A. isimli şahsın işyerinde ve aracında yapılan aramalarda 20 araca ait 28 adet sahte araç plakası ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Y.A.A. hakkında adli ve idari işlemler yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:28 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Zanlılar, altınları çantalarla bindikleri taksiyle kaçarken, taksi şoförü yaralandı. Şüphelilerin kaçış anları ise cep telefonuyla kaydedildi. Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti
    14:27 Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak, Afyonkarahisar'da kalp krizinden yaşamını yitirdi.


Advertisement