Ankara'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu

Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan bir asker, firar ederek etrafa rastgele ateş açtı. Firari asker, daha sonra üzerinde bulunan diğer silahla kendini göğsünden vurdu.

18.11.2019 21:13  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan bir er, firar ederek etrafa rastgele ateş açtı. Daha sonra polisten kaçan firari asker, kendini silahla vurdu.

ETRAFA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesi Bahçelievler semtinde bulunan İsmet İnönü Bulvarında meydana geldi. Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde er olarak görev yapan M.K., görev yerinden firar ederek İsmet İnönü Bulvarına çıktı. M.K., daha sonra yanındaki uzun namlulu silahla etrafa rastgele ateş açtı.

Ankara'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu

İSTANBUL'A GİDECEKTİ

Uzun namlulu silahın mermisi bittikten sonra bir inşaat alanına silahı atan M.K., iddiaya göre, İstanbul'a kaçmak üzere Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi istikametine kaçtı. Bu arada, polis ekipleri de AŞTİ'yi çembere alarak şahsı aramaya devam etti.

Ankara'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu

KENDİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Öte yandan, AŞTİ'ye giremeyeceğini anlayan M.K., Balgat'ta bulunan 1421 sokağa yönelerek kaçmaya devam etti. 1421 sokağa giren M.K., sokak üzerinde bulunan bir parka girerek yanında bulunan diğer silahla kendini göğsünden vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı M.K.'yı hastaneye kaldırırken polis ekipleri de olaya ilişkin çalışma başlattı.

Ankara'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu
Ankara\'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da silahıyla firar eden asker etrafa rastgele ateş açtı, kendini vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • er: rütbeliler bunaltıyor ondan.beni de mayınlı araziye dedektörsüz göreve yollamışlardı.bi de patlamaz diye alay ediyordu.rütbeli tarafından boş ölüme yollanmak hiç hoş değil.çatışmada ölsek eyvallah.ama pisi pisine ölüme yollanmak elbetteki böyle şeylere sebebiyet verir. 17 36 Yanıtla atma recai: bu kadar da sallanmaz kardeş 34 6 AMASYALIYIZ HERİİ: Ziyaaa !!!! Atma din kardeşiyiz. Mayınlı sahada ne işi var Erin ?? Bilmeyenlere yutturursun tabi 15 7 Başkan 29.12: Beni de paraşütsüz uçaktan attılar :))Allah tan cip aşagıdaydı:))) 6 4 Hadi ordan: Senin bu kafayla kafana mermi yesen yine yasarsın bos cünkü 3 5 Sy: Herkes seni gibi mal mı kelime oyunu yapma provakatör... 6 aylık askerlik süren var tarlada hıyar yetişmiyor bu sürede... 6 2 Fatih: Skorskiden skorsikye atlarken sarjor de degistin mi bilader 3 0
  • Ticari: Rdm ye gitmesi gerekirken rutbelilerin gozunden kacmis bir vaka benimde devren tam 10 gun biyunca ben burda durmam diye diye sonunda asit ambarindan asit icerek intihar etmisti onuda kahale almamislardi 9 22 Yanıtla Ticari: Ben orduyu kotulemek icin soylemedim bunlari Allah ordumuza zeval vermesin bazen iş yogunlugundan bazen askerlik zor gelen boyle arkadaslar yuzunden mesela ben askerde terk edildim gece 2 de güvertede aglarken nobetci subay gormus ertesi gun rdm yazdilar aslinda ihtiyacim yokken 3 gun kafa izni verdi rdm subayi git bi kafani topla oglum diye bazende boyle olabiliyor iste 4 1
  • mazara: zengin paralı asker fakir askerde sürünsün böyle adaleti bozuk memleket olursa daha neler olucak bekleyin görün 18 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement