Firari Anlı'nın Davasında Tutuklu Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Firari Anlı'nın Davasında Tutuklu Kalmadı

Tutuklu yargılandığı davadan tahliye edildikten sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan ancak yurt dışına kaçan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı’nın da aralarında bulunduğu 2’si tutuklu 51 kişi hakkında açılan davada tutuklu sanık kalmadı.

06.12.2017 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutuklu yargılandığı davadan tahliye edildikten sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan ancak yurt dışına kaçan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı'nın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 51 kişi hakkında açılan davada tutuklu sanık kalmadı.

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu yargılanan Kurşunlu Köyü Muhtarı Mehmet Saltabaş ve tutuksuz yargılanan sanıkların katıldığı duruşmada savcı tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamını istedi. Fırat Anlı'nın avukatının yaptığı savunmanın ardından ara kararını açıklayan mahkeme, tutuklu sanık Mehmet Saltabaş'ın tahliyesine karar verdi. Tutuklu sanık Selahattin Dilek'in ise tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, dava dosyasının ise Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava dosyası ile birleştirilmesine karar verdi. Diyarbakır 10. Ağır Ceza Mahkemesine yazı yazılarak Anlı hakkında verilen yakalama kararına yapılan itirazın olup olmadığı, yapılmış ise bunun sonucunun yargılamayı yapan mahkemeye bildirilmesi istenerek, Aygün Taşkın, Fevziye Arukan ve Fırat Anlı hakkında çıkartılan yakalama emrinin infazının beklenilmesine karar verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Firari Anlı'nın Davasında Tutuklu Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement