Fırat Kalkanı Bölgesine Kayseri Şeker'den 100 Ton Şeker - Son Dakika
Yerel

Fırat Kalkanı Bölgesine Kayseri Şeker'den 100 Ton Şeker

Fırat Kalkanı Bölgesine Kayseri Şeker\'den 100 Ton Şeker

Kayseri Valiliği İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü ile tarafından organize edilen Fırat Kalkanı Bölgesine Ramazan Gıda yardımı kapsamında Kayseri Şeker tarafından 100 ton şeker gönderildi.

05.06.2017 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valiliği İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü ile tarafından organize edilen Fırat Kalkanı Bölgesine Ramazan Gıda yardımı kapsamında Kayseri Şeker tarafından 100 ton şeker gönderildi.

Kayseri Şeker'den yola çıkan tırları uğurlamaya gelen Kayseri Valisi Süleyman Kamçı; "Bu gün anlamlı bir olay için buradayız. Türkiye'nin komşu ülke Suriye'ye nasıl baktığını hepimiz biliyoruz. Tüm vatandaşlarımız kardeşlerine yardım etmeye çalışıyor. Bu anlamda Kayserimizde üzerine düşeni yapıyor diye düşünüyorum. Kayseri'de müftülüğün ilgi alakası ile 200 tır yardım gönderildi ve her ay 10 tır gıda yardımı gönderiliyor.

Afat Genel Müdürlüğü ise bu anlamda bir kampanya düzenlediler biz de bir komite kurarak bu çalışmayı sürdürüyoruz. Kayserimizin iftihar ettiği kuruluşlardan biri olan Kayseri Şeker Fabrikası 4 tır şekeri göndermesi çok anlamlıdır. Bu yardımlar maddi manevi ayni olarak devam edecek. Bu yardımlar devam edecek ama Şeker Fabrikasının bu jesti karşısında sizlere teşekkür etmek anlamında tören düzenledik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, çalışanlara sağlık ve başarı diliyorum. Yönetiminiz yeniden seçildi güzel bir şekilde çalışmalarınıza devam edersiniz. Yeni Yönetime Başkana başarılar diliyorum. Ramazanınızı kutluyorum hayırlısı ile bayrama kavuşalım diliyorum" dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise, "Valiliğimize bağlı İl Afet Müdürlüğümüz ve Kayseri Müftülüğünce yapılan yardım kampanyasına Kayseri Şeker fabrikası da bir katkı sağlamak için yönetim olarak bir karar alındı. Fırat Kalkanı bölgesine gönderilmek üzere 100 Ton şeker 4 tır olarak hazırlandı bu gün sevkıyatı gerçekleşmiş olacak. Suriye Bölgesinde özellikle Irak tarafında pek çok insanın sıkıntıda olduğunu biliyoruz. Ülkemiz zaten bütün imkanları seferber etmiş durumda. Milyonlarca insan bu çerçevede yardım ihtiyacı duyuyor ve Türkiye de elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizim de bu ülkenin bir parçası olarak devletimiz faaliyetlerine katkı sağlamamız gerektiği anlayışı içerisinde bu yardımlara karınca kararınca katkıda bulunma arzumuz vardır" diye konuştu.

Kayseri Şeker'den Kilis Lojistik merkezine gitmek üzere yüklenen 4 tır şeker İl Müftüsü Şahin Güven'in yapmış olduğu dualarla uğurlandı.

Kayseri Şeker tarafından Fırat Kalkanı Bölgesine gönderilen şeker yüklü tırların gönderilmesi esnasında Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, İl Müftüsü Şahin Güven, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsız, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu,Yönetim Kurulu Üyeleri; Harun Halıcı, Hurşit Dede, Halis Lektemur, Denetim Kurulu Üyeleri; Av.Kaan SavrukMehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdulkadir Güneş, Mustafa Demir,Nizamettin Çatak,Abdulah Borazan,Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Tayfun Öner ve çalışanlar da hazır bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırat Kalkanı Bölgesine Kayseri Şeker'den 100 Ton Şeker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement