Elazığ'da Başhekimi Öldüren Zanlı, İcralık Olduğu İçin Görüşmeye Gelmiş - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Başhekimi Öldüren Zanlı, İcralık Olduğu İçin Görüşmeye Gelmiş

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen'i makamında vurup ardından da intihara kalkışan medikalci saldırganın, ödemesi yapılmadığı ve icralık olduğu için görüşmeye geldiği ortaya çıktı.

24.05.2017 15:50  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen'in makamında saldırıya uğradığı olayla ilgili soruşturma devam ederken, silahlı saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Başhekim Prof. Dr. Berilgen'in, daha önce de farklı firma temsilcileri tarafından tehdit edildiği, bu nedenle hastane içerisinde dahi korumalar eşliğinde gezdiği öğrenildi. Olayın olduğu saatlerde saldırgan Sercan Gök'ün daha önce hastaneye verdiği medikal malzemelerden kaynaklı alacağını tahsil etmek üzere Prof. Dr. Berilgen'in odasına geldiği ve burada kısa süreli görüşmeden sonra tartışmaya başladığı belirtildi. Tartışma sırasında Gök'ün üzerindeki tabancayı çekerek Prof. Dr. Berilgen'e göğüs kısmına isabet edecek şekilde 3 el ateş açtığı, daha sonra ise aynı silahı başına dayayarak 1 el ateş ettiği öğrenildi.

Elazığ'da Başhekimi Öldüren Zanlı, İcralık Olduğu İçin Görüşmeye Gelmiş

"İCRALIK OLMUŞTU, BU YÜZDEN PARAYA İHTİYACI VARDI"

Öte yandan, hastane yetkilileri, medikal malzeme alımlarında başhekimin talimatı ile ödemelerin sıraya göre yapıldığı ancak, Sercan Gök'e yapılacak ödeme ile ilgili henüz sıranın gelmediği belirtildi. Medikalci arkadaşları da, Sercan Gök'ün maddi anlamda sıkıntı yaşadığı, bu yüzden de icralık olduğu için Başhekim Prof. Dr. Berilgen ile görüşmeye geldiğini ve tartışma sonucu olayın olduğunu iddia ettiler.

Elazığ'da Başhekimi Öldüren Zanlı, İcralık Olduğu İçin Görüşmeye Gelmiş

BAŞHEKİM HAYATINI KAYBETTİ

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırgan Sercan Gök de aynı hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Saldırganın tedavisine burada devam ediliyor.

Elazığ\'da Başhekimi Öldüren Zanlı, İcralık Olduğu İçin Görüşmeye Gelmiş
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Başhekimi Öldüren Zanlı, İcralık Olduğu İçin Görüşmeye Gelmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement