Fırçamdan İzler' Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Fırçamdan İzler' Sergisi Açıldı

Fırçamdan İzler\' Sergisi Açıldı

GAZİANTEP (İHA) – Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevliliği yapan Ressam Mustafa Diğer, yaklaşık 50 resim’den oluşan “Fırçamdan İzler” adlı resim sergisini Gaziantep’te açtı.

07.02.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP (İHA) – Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğretim görevliliği yapan Ressam Mustafa Diğer, yaklaşık 50 resim'den oluşan "Fırçamdan İzler" adlı resim sergisini Gaziantep'te açtı.

Gaziantep M1 Alışveriş Merkezinde düzenlenen "Fırçamdan İzler" adlı resim sergisinin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir kesti. Resim sergisini gezen Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, "Sergiyi gezmek bana son derece mutluluk veriyor. Sergi her halde birkaç hafta devam edecek. Ben hayırlı olsun diyorum. Arkadaşımızın daha nice başarılı sergilerini geniş ve çeşitli yerlerde yapmasını diliyorum" dedi.

Yaklaşık 50 resimden oluşan 4'üncü kişisel sergisini gerçekleştiren Ressam Mustafa Diğer, sergiye katılan vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Her türlü temada resim yapacağını söyleyen Ressam Diğer, "Burada açtığım 4. kişisel sergim olup 30'a yakın ulusal ve uluslararası karma sergilerim mevcut. Yayınlanmış okul öncesinde resim eğitimi isimli bir kitabım var. 10'dan fazla bilimsel makalelerim mevcut. Resim temalarında genellikle ele aldığım konular benim için bir amaç değildir, sadece kendimi ifade etmek için araçtır. Orada benim çizmiş olduğum konuların çok fazla önemi yok. Yani horoz çizebilirim, vazoda çiçekler çizebilirim, şişeler meyveler çizebilirim ama bunlar benim için tamamen araçtır. Kendimi ifade etmek için asıl amacım değildir" diye konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgisi olan sergi yaklaşık 3 hafta sürecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırçamdan İzler' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement