Firmalara, Hafriyat Toprağı ve İnşaat Atıkları Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Firmalara, Hafriyat Toprağı ve İnşaat Atıkları Eğitimi Verildi

Firmalara, Hafriyat Toprağı ve İnşaat Atıkları Eğitimi Verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıyan firma ve şahıslara yönelik ‘Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi’ eğitimi verdi.

07.09.2017 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin'de hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıyan firma ve şahıslara yönelik 'Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi' eğitimi verdi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Tarsus Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Atık Yönetimi şube müdürleri, teknik personel, zabıta denetim ekipleri, Tarsus ve Çamlıyayla belediyesi personeli, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıması yapan şahıs ve firmaların temsilcileri katıldı. Katılımcılara hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının denetimi ve kontrolü konusunda bilgilendirme yapıldı. Mersin genelinde bulunan 24 adet rehabilite dolgu alanı ile ilgili bilgilerin de paylaşıldığı toplantıda, ayrıca Hafriyat Yönetim Sistemi ve Araç Takip Sistemi hakkında eğitim verildi.

Eğitimde, Mersin'de hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıma işlemi yapan firma ve şahıslara ait 212 araca takip cihazı takılarak Taşıma İzin Belgesi düzenlendiği ve sadece Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemine kayıtlı izinli araçların çalışma yapabilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Kaçak döküm ve izinsiz çalışmaların önüne geçilmesi için rutin denetimlerin devam ettiği anlatılan toplantıda, her ilçede denetimlerin sıklaştırıldığı kaydedildi. Eğitim sonunda hafriyat taşımacılarının talepleri dinlenerek, çözüm üretme konusunda değerlendirmeler yapıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Firmalara, Hafriyat Toprağı ve İnşaat Atıkları Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement