Melania Trump'ın Evlenmeden Önceki Mesleği ve Fotoğrafları Dikkat Çekti - Son Dakika
Magazin

Melania Trump'ın Evlenmeden Önceki Mesleği ve Fotoğrafları Dikkat Çekti

Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın evlenmeden önce çıplak fotoğraflarıyla meşhur bir fotomodel olduğu ortaya çıktı. Melania'nın cürretkar fotoğrafları ilgi odağı oldu.

09.11.2016 19:18  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'deki seçim yarışı sırasında Donald Trump kadar eşi Melania Trump da ilgi odağı oldu. Güzelliği ve şıklığıyla Melania Trump, geçmişiyle de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

"MİNİ DONALD" OLARAK ÇAĞIRMAYI SEVİYOR

Peki Melania Trump kimdir ve bu zamana kadar nelerle meşgul oldu dersiniz? Çek asıllı Melania Trump, 26 Nisan 1970 doğumlu. Eski model, yeni mücevher ve saat tasarımcısı. 2005 yılından beri ABD'nin yeni başkanı ve emlak milyarderi Donald Trump ile evli ve Melania Trump, Donald Trump'ın üçüncü eşi… Melania Trump'ın Donald Trump ile evliliğinden Barron Trump adında bir oğlu var ve Melania oğlunu "Mini Donald" olarak çağırmayı seviyor.

"İNSAN VÜCUDUNUN SANAT OLARAK KUTSANMASIDIR"

Trump'ın kendisinden yaşça küçük olan eşi, eski bir süper model. Lakabı ise Sindirella… Melania Trump'un tüm dünyada olay olmasının asıl sebebi; 1995 yılında bir erkek dergisi için çektirmiş olduğu çıplak fotoğrafları… Çıplak poz veren Melania Trump, eşinin oylarını artırır mı diye konuşulurken, Donald Trump'ın danışmanı Jason Miller, başkan adayının eşi Melania Trump'ın fotoğrafları hakkında "Bunlar, insan vücudunun bir sanat olarak kutsanmasıdır. Bunda utanılacak bir şey yok. O (Melania Trump) güzel bir kadın." ifadelerini kullandı.

"20 YIL ÖNCE ÇEKİLMİŞ"

1995'te çekildiği söylenen ve o dönemde yayında olan Fransız erkek dergisinde çıkan Trump'ın çıplak fotoğrafları için Miller, "Bu fotoğraflar 20 yıl önce, Melania Trump ile Donald Trump tanışmadan önce çekildi" şeklinde konuşmuştu. Gazete, fotoğrafların altına 'Daha önce böyle bir olası First Lady hiç görmediniz!" yazdı.

Melania Trump\'ın Evlenmeden Önceki Mesleği ve Fotoğrafları Dikkat Çekti

Son Dakika Magazin Melania Trump'ın Evlenmeden Önceki Mesleği ve Fotoğrafları Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement