Fırtına Sus Pus! - Son Dakika
Spor

Fırtına Sus Pus!

Fırtına Sus Pus!

Ankara'da iki puan bırakan Trabzonspor, sahasında Demir Grup Sivasspor'a da kaybederek kötü gidişini sürdürdü: 0-2

22.04.2018 02:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERKAN AYRAÇ - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Bordo-mavililer, ilk devrede net pozisyonları değerlendiremedi, uzatma dakikalarında Hakan Arslan'ın golüyle soyunma odasına geride gitti. Ev sahibi ikinci yarıda da yakaladığı fırsatları harcarken, 90'da Kone maçın sonucunu belirledi.

Trabzonspor sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-0 mağlup olarak, şok bir kayıp daha yaşadı.

Osmanlıspor karşısında bir puana razı olan bordo-mavililer, Akhisar'ın kupada finale kalmasıyla bir şok daha yaşadı. Avrupa için beşincilik savaşı veren bordo-mavililer eğer Akhisar kupayı kaldırırsa bu hayalini bir sezon daha erteleyecek.

Trabzonspor ilk dakikadan itibaren pas trafiğini iyi yönetirken, 15'ten sonra pozisyon bulmaya başladı. 16'da önce Burak topu Yusuf'a aktardı. Genç yıldız meşin yuvarlağı Ali Şaşal'a nişanladı. 20'de Burak bu kez Novak'ı iyi gördü. Bu oyuncunun şutunda ise Auremir kademeye iyi girdi.

Pozisyonları harcamanın moralsizliği üzerine çöken bordo-mavililer kontrolü Sivasspor'a kaptırdı. Kamil Ahmet ve Uğur'un sakatlanıp çıkmasının da bu düşüşte payı büyüktü. Buna rağmen ev sahibi 44'te gole yaklaştı. Novak'ın şutu direkten geri geldi.

Uzatma dakikalarına kadar bir isabetli şutu olan konuk ekip ise 45+2'de Hakan Arslan ile öne geçmeyi başardı: 0-1.

İlk yarıda yapılan iki değişiklik Çalımbay'ın oyuna müdahale etme şansını aza indirirken, Trabzonspor ikinci devreye hızlı başladı. Ev sahibi, Ali Şaşal'ı geçemezken, 78'de önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Yusuf'un pasında Burak topu ağlara göndermesine rağmen, gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Ev sahibinin bütün hayalleri ise 90'da bitti. Oyuna 84'te giren Kone maçın sonucunu 2-0 olarak belirledi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fırtına Sus Pus! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement