Fırtınanın acı bilançosu... 45 çatı uçtu, 64 ağaç devrildi - Son Dakika
Güncel

Fırtınanın acı bilançosu... 45 çatı uçtu, 64 ağaç devrildi

Fırtınanın acı bilançosu... 45 çatı uçtu, 64 ağaç devrildi Bursa'da 2 gündür etkili olan lodos sebebiyle 45 binanın çatısı uçarken, 64 ağaç devrildi.

30.11.2021 13:18  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırtınanın acı bilançosu... 45 çatı uçtu, 64 ağaç devrildi

BURSA - Bursa'da 2 gündür etkili olan lodos sebebiyle 45 binanın çatısı uçarken, 64 ağaç devrildi. 80 kilometre hıza ulaşan şiddetli lodos ayrıca 14 tabelayı yerinden sökerken, 84 hafif yapı malzemesini ise etrafa savurdu.

Bursa'da 2 gündür etkili olan şiddetli lodos, taş üstünde taş bırakmadı. Dün gece Bursa Valisinin yaptığı yazlı açıklamayla okullar tatil edilirken, 80 kilometre hıza ulaşan lodos ise önüne kattığını götürdü. Yetkililerden alınan bilgiye göre, şu ana kadar 45 binanın çatısı uçarken, 64 ağaç ise devrildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ve AFAD ekipleri aralıksız şekilde olayla müdahale ederken, ayrıca 14 tabela yerinden söküldü. 84 hafif yapı malzemesinin etrafa savrulmasının yanı sıra, çok sayıda duvar devrildi.

Yetkiler, vatandaşları soba ve baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini ifade etti.

Fırtınanın acı bilançosu... 45 çatı uçtu, 64 ağaç devrildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırtınanın acı bilançosu... 45 çatı uçtu, 64 ağaç devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement