Fitness Life Keşan Hocaları Antalya'da Düzenlenen Seminere Katıldı - Son Dakika
Güncel

Fitness Life Keşan Hocaları Antalya'da Düzenlenen Seminere Katıldı

Fitness Life Keşan Hocaları Antalya\'da Düzenlenen Seminere Katıldı

Fitness Life Keşan spor salonu hocaları Antalya da bulunan Çin Kültürü ve Sağlıklı Yaşam Derneği nin 5- 6 Mart 2016 tarihlerinde düzenlediği ''Savaş Sanatı Wing Chun & Çigong'' seminerine katıldı.

10.03.2016 09:13  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Savaş Sanatları konsey üyesi, İp Man Wing Chun Avrupa ve kıtalararası sorumlusu Çinli usta Grand Master Samuel KWOK tarafından verilen seminere Antalya ve civar illerden 50 kişi katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Fitness Life/ Keşan spor salonu işletmecisi ve antrenör Murat Ali GÜNEYSU şunları söyledi. ''Geçtiğimiz hafta sonu Wing Chun Kungfu ustası dostumuz Sifu Murat KAPLAN önderliğinde düzenlenen ''Çin Savaş Sanatları & Çigong'' seminerine üyelerimiz Celali ORTAÇ ve Necmettin BALCI yla beraber katıldık. 13 saatlik eğitim programı Çin tıbbı ve Evren Bilimi Wing Chun Kungfu teknik ve teorik uygulamaları, Çigong (içsel nefes, enerji) konuları işlendi. İngiltere den gelen seminer hocamız GM Samuel KWOK usta Dünya Savaş Sanatları konseyini oluşturan 7 Ustadan biri, Aynı zamanda Bruce Lee nin hocası İp Man ailesini temsil ediyor. Avrupa ülkeleri ve diğer kıtalarda ustaya bağlı bir çok okul var. Savaş Sanatları bir aile sistemi, seminere çok talep olmasına rağmen sadece Çin Kültürü ve Yaşam Derneği tarafından davet edilen kişiler katıldı. Seminer programı oldukça yoğun ve bilgilendirici geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim ''

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fitness Life Keşan Hocaları Antalya'da Düzenlenen Seminere Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement