FKA'dan destek alacak yatırımcılara eğitim verildi - Son Dakika
Güncel

FKA'dan destek alacak yatırımcılara eğitim verildi

FKA\'dan destek alacak yatırımcılara eğitim verildi

Malatya'da, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2020 Yılı Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında, destek almaya hak kazanan proje yararlanıcılarına çevrimiçi eğitimler verildi.

15.01.2021 12:07  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2020 Yılı Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında, destek almaya hak kazanan proje yararlanıcılarına çevrimiçi eğitimler verildi.

FKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, FKA'dan destek almaya hak kazananlara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla çevrimiçi eğitim verildi.

Eğitim programında konuşan FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programını kapsamında TRB1 Bölgesindeki Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerine aktarılması planlanan kaynak miktarının 16,5 milyon lira olduğunu bildirdi.

Desteklenecek projelerle yaklaşık 22 milyon liralık yatırımın gerçekleştirilmesinin öngörüldüğünü aktaran Yoğunlu, şöyle devam etti:

"Bölgemizin sosyo-ekonomik kalkınmasının yanında turizm açısından da hak ettiği noktalara taşıma hedeflerimiz bulunuyor. Mali destek programımızın bir amacı da Yukarı Fırat Havzası Turizm Markalaşması ve Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesine katkı sağlayacak fiziki ve hizmet altyapılarının geliştirilmesini sağlamaktır. İnşallah başarılı bulunan projelerimiz faaliyete geçtiğinde illerimize, bölgemize ve ülkemize sosyal, ekonomik ve turizm anlamında önemli katkılar sunacaktır diye düşünüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel FKA'dan destek alacak yatırımcılara eğitim verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement