Flappy Bird Sahalardan Çekiliyor - Son Dakika
Teknoloji

Flappy Bird Sahalardan Çekiliyor

Bir zamanlar herkesin merakla oynadığı uygulama mağazalarının kısa sürede şöhreti yakalayan oyunlarından olan Flappy Bird 50 milyon indirme rakamını geçerken, geliştiricisine de iyi bir reklam geliri kazandırmaya başlamıştı.

26.10.2014 04:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanlar herkesin merakla oynadığı uygulama mağazalarının kısa sürede şöhreti yakalayan oyunlarından olan Flappy Bird 50 milyon indirme rakamını geçerken, geliştiricisine de iyi bir reklam geliri kazandırmaya başlamıştı. Ancak oyunla ilgili sürpriz bir haber geldi. Geliştirici Dong Nguyen oyunu daha fazla ileri götüremeyeceğini ve yarın itibariyle oyunu mağazalardan kaldıracağını Twitter üzerinden duyurdu.

>1391903906_7283523572835077

Kararın herhangi bir kopyalama iddiası nedeniyle alınmadığını ifade eden Nguyen, sadece oyunu daha fazla ileri götüremeyeceğini belirtmekle yetiniyor. Nguyen ayrıca oyunun haklarını satma gibi bir niyetinin olmadığını da sözlerine ekliyor. Nguyen kısa süre içerisinde yeni yapımlar ile kullanıcı karşısına çıkacak.

Oyunu indirmek için 15 saatten daha az bir süreniz kaldı, FlappyBird'ü iOS için >buradanve Android için >buradanücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Flappy Bird Sahalardan Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement