Son dakika: Eskişehir'de 2 gündür kayıp olan 10 yaşındaki otizmli Yusuf'un cansız bedeni bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika: Eskişehir'de 2 gündür kayıp olan 10 yaşındaki otizmli Yusuf'un cansız bedeni bulundu

Eskişehir'de kaybolan Irak uyruklu 10 yaşındaki otizmli Yusuf Gurubi'den acı haber geldi. Minik Yusuf, kaybolduğu yere yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki sulama kanalında ölü bulundu.

02.07.2020 10:01  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de evlerinin önünde oynarken kaybolan 10 yaşındaki Irak uyruklu otizmli çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu.

Ankara'dan gelen dalgıç polisler ve jandarmanın yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT Arama Kurtarma Derneği, Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekipleri, dün akşam ara verilen Yusuf Gurubi'yi arama çalışmalarına sabahın ilk ışıklarında yeniden başladı.

İz takip köpekleri ve insansız hava araçları da kullanılarak yürütülen çalışmaları, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de yerinde takip etti.

SULAMA KANALINDA BULUNDU

Çocuğun cansız bedenine, kaybolduğu yere yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Sütlüce Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait sulama kanalında ulaşıldı.

Kaybolmasının ardından yaklaşık 41 saat sonra bulunan çocuğun cansız bedeni, dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldıktan sonra otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Eskişehir'de 30 Haziran Salı günü, Şirintepe Mahallesi Kardeş Sokağı'ndaki evlerinin önünde oynayan otizmli Yusuf Gurubi'den haber alamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulunmuştu.

İhbar üzerine kent genelinde çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şirintepe, Uluönder, Çamlıca, Ertuğrulgazi, Sütlüce mahallelerindeki park ve bahçelerinin yanı sıra metruk evlerde arama yapmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinde görevli kurbağa adamlar ise DSİ'ye ait sulama kanallarında geniş çaplı arama başlatmıştı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait sulama kanalında dün yürütülen çalışmalara bazı kurum ve kuruluşlardan arama kurtarma ekipleri de katılmıştı. Arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle akşam saatlerinde ara verilmişti.

Son dakika: Eskişehir\'de 2 gündür kayıp olan 10 yaşındaki otizmli Yusuf\'un cansız bedeni bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika: Eskişehir'de 2 gündür kayıp olan 10 yaşındaki otizmli Yusuf'un cansız bedeni bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • pala: otızımlı cocuklar ılk fırsatta kacar cok dıkkat edılmesı gerekır onlar bırer bebek gıbıdır cok uzuldum 0 0 Yanıtla
  • Ergin bellier: Vurdum duymaz bir toplum olmamızın sonuçları bunlar 0 0 Yanıtla
  • B: benim oglumda otizmli cok dikkat edin nolur 0 0 Yanıtla
  • Dsi müdürü hey sen: Lanet olası DSİ kanalları Allah sebep olanın belasını versin inşallah.. pislik kokar yaz kış kapatın üstünü çokmu zor Eskişehir'i kokutuyor hem çoluk çocuk tehlikede kahretsin 0 0 Yanıtla
  • Haydar: Bir tane dahamı ya ?? ciğerimiz parçalanıyor böyle haberler okuyunca. Allah geride kalanlarına sabirlar versin. Yavrumuzuda cennetinin en güzel yerine koysun rabbbim ?? 0 0 Yanıtla
  • bilal: ahh bee koçumm :( artık seninde bir kanadın oldu...rabbim ailesine sabırlar versin... 0 0 Yanıtla
  • Gülbahar bulut: Lütfen kanalların etrafını daha güvenlikli yapalım içim yandı yemek yemek gelmedi içimden babası da fenalaşmış düşünemiyorum halini ben aklımı kaybederdim masumum benim sen bu dünyadaki çoğu insandan daha fazla hakediyprdun yaşamayı : Rabbim sen çocuklarımızı koru 0 0 Yanıtla

Advertisement