Beştepe'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır - Son Dakika
Güncel

Beştepe'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Türk ekonomisinin bünyesi sağlamdır. Kimse spekülatif haber ve hareketlere itibar etmesin. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır." dedi.

13.08.2018 11:34  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Türk ekonomisinin bünyesi sağlamdır. Kimse spekülatif haber ve hareketlere itibar etmesin. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır." ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE BU SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAKTIR"

Kalın, Twitter hesabından ekonomik gelişmelere ilişkin, " Hazine ve Maliye Bakanlığı, Merkez Bankası, BDDK, SPK ve diğer kurumlarımız, finansal istikrar için gerekli adımları atıyorlar. Türk ekonomisinin bünyesi sağlamdır. Kimse spekülatif haber ve hareketlere itibar etmesin. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır." paylaşımında bulundu.

 <a class='keyword-sd' href='/bestepe/' title='Beştepe'>Beştepe</a>'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır
Beştepe\'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beştepe'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement