Florin Andone'yi sezon başında Fenerbahçe de istemiş! - Son Dakika
Spor

Florin Andone'yi sezon başında Fenerbahçe de istemiş!

Attığı iki golle Demir Grup Sivasspor maçının yıldızı olan Florin Andone'nin Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı. Fenerbahçeli yetkililerin, "Ligde 1 gol atan Slimani'nin yerine 2 gol atan Andone'yi alırsak eleştiriliriz" görüşü sonrası Rumen golcü Galatasaray'ın yolunu tuttu.

20.10.2019 10:35  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferin son günü Premier Lig ekibi Brighton'dan kiralanan Rumen forveti, 8 ay önce ise Fenerbahçe istedi. Teknik direktör Ersun Yanal, kadro dışı bırakacağı Slimani'nin yerine birinin alınmasını talep edince Kanarya, ara transferde Andone'yi gündemine aldı.

Brighton'da devreyi 2 golle kapatan 26 yaşındaki için, "Ligde 1 gol atan Slimani'nin yerine 2 gol atan Andone'yi alırsak eleştiriliriz" görüşü ağır basınca transferden vazgeçildi. Fenerbahçe'nin almadığı Andone, Fatih Terim'in isteğiyle sezon başında sarı-kırmızılı formayı giydi.

FLORYA'DA NEŞELİ SESLER

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü oynayacağı Real Madrid maçının hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın dünkü antrenmanına gelen Seri'nin çocukları, neşeli anlar yaşanmasına neden oldu. Bu arada sakatlığı nedeniyle Sivas karşısında forma giymeyen Lemina, idmanın tamamında takımla çalıştı.

Florin Andone\'yi sezon başında Fenerbahçe de istemiş!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Florin Andone'yi sezon başında Fenerbahçe de istemiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ?: Sezon sonu kiralik oyunculardan bir nzonzi yi tutun ki tekrar kiralama opsiyonu var bir de andone yi transfer edin 26 yasinda ve oynadikca alistikca cok daha iyi olacak falcao bu haliyle yedek olur anca. Mariano ve nagatomo yerine 2 genc bek lazim. 2 0 Yanıtla
  • Galatasaray : 2 sezon üstüste sampiyon oldugumuzda Nagatomo ve Mariano büyük katki yapmadilarmi? Simdi daha 8 mac oynanmis biletlerini kesiyoruz hemen. 1 0 Yanıtla

Advertisement