Flow Radyo 1.Yılını Kutluyor! - Son Dakika
Güncel

Flow Radyo 1.Yılını Kutluyor!

Kuruluşundan bu yana kaliteli müzik ve içerik sunmaya odaklanan Flow Radyo, dinleyicilerine ilham vermeye devam ediyor.

29.01.2018 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk Hip Hop kültürü radyosu FLOW RADYO, müzik kültürü ve sektörün gelişimine katkıda bulunmayı, uluslararası düzeyde iletişim ve etkileşim fırsatları yaratmayı hedefleyen projeleriyle adından söz ettiriyor.

Flow Radyo geçen yıl Eylül'de Free Flow Festival'de Hip Hop kültürü alanında ünlü ve saygın Amerikalı MC'leri İstanbul'a davet etmişti, şimdi ise 1.yılını kutlarken Türkçe RAP ustalarını, Babylon sahnesinde buluşturuyor. #FlowRadyo1Yaşında

31 Ocak Çarşamba akşamı, Türkiye'de RAP müziğin önemli ve öncü isimleri arasında yer alan Yener Çevik, 9Canlı, Alaturka Mavzer, Sayedar, Önder Şahin, İstanbul Trip, Türkiye'de Hip Hop kültürünün saygın isimlerinden Turbo ve Dj Hırs Babylon sahnesinde FLOW RADYO 1.Yıl Partisi'ni renklendirecekler.

Yener Çevik; Daha iyi bir yaşam umuduyla 80'li yılların sonunda İzmir'den İstanbul'a gelir. Tesadüfen Hip Hop tarihinde ilklere imza atan ve kültürün efsane isimlerinden Run DMC müziğiyle tanışır: Bu müziği Türkiye coğrafyasının ruhuyla sentezleyen Yener Çevik, çalışmaları ile geniş bir dinleyici kitlesine sesleniyor. 9Canlı; Türkçe rap'in kurucularından sayılıyor, sert sözleri ve kendine özgü tarzıyla sevenleri çok. Alaturka Mavzer ve İstanbul Trip birlikte sahne alacaklar, Kadıköy'ün yerleşik sesleri Kadıköy Acil Hip Hop topluluğunun başını çekenlerden. Yine Kadıköy Acil çıkışlı ve Türkçe rap'in önemli isimlerinden Sayedar ve Önder Şahin; Sayedar başarılı lirikleriyle tanınıyor. Önder Şahin, Türk Hip Hop kültürünün daha eskilerinden, sosyal meselelere de dikkat çeken yaklaşımıyla takip edilen ve dinlenen bir rapci. 31 Ocak Çarşamba akşamı Flow Radyo 1. Yıl Partisi için Babylon'da sahne alacak olan bu isimlerden sonra Hip Hop camiasının sevilen ve graffitinin babası sayılan Turbo'nun ve DJ Hırs'ın canlı setleriyle partinin eğlence dozu artarak devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Flow Radyo 1.Yılını Kutluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement