Floyd Mayweather'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD'de büyük tepki topladı - Son Dakika
Spor

Floyd Mayweather'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD'de büyük tepki topladı

Floyd Mayweather\'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD\'de büyük tepki topladı

Dünyanın en iyi boksörleri arasında gösterilen Floyd Mayweather'ın, koronavirüsü hiçe sayarak düzenlediği partide hiçbir önlem alınmaması büyük tepkiye neden oldu.

26.05.2020 11:55  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelmiş geçmiş en önemli boksörlerden biri olarak kabul edilen efsane isim Floyd Mayweather, ring dışındaki hareketleri ile gündem olmaya devam ediyor. Daha önce paralarını, arabalarını, değerli eşyalarının yer aldığı videolarda 'Görgüsüzlük' yapmakla eleştirilen Floyd Mayweather, bu kez de düzenlediği parti ile konuşulmayı başardı.

Floyd Mayweather'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD'de büyük tepki topladı

ABD'nin Arizona kentinde bir gece kulübü kaparak yüzlerce insan ile birlikte parti veren Floyd Mayweather, koronavirüs salgınını hiçe saydı. Sosyal mesafe dahil olmak üzere hemen hemen hiçbir önlem alınmayan partinin videosu, gece kulübünün sosyal medya hesabından 'Floyd Mayweather mekanda' etiketi ile paylaşıldı. Floyd Mayweather'ın videosu, başta tüm ABD olmak üzere, sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Floyd Mayweather'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD'de büyük tepki topladı

ÖZEL LOCASINDA BİRÇOK İNSANLA DANS ETTİ

Koronavirüs salgınını en ağır geçiren ülkelerden biri olan ABD'de yapılan bu partinin, ülkenin neden virüsten kurtulamadığını gösterdiği yorumlarının yapıldığı videoda, Floyd Mayweather'ın özel locasında yanında birçok insanlar birlikte dans ettiği gözlendi. Sosyal medya kullanıcıları, 'Skandal' olarak adlandırdıkları videoya binlerce tepki mesajı yazdı.

KENDİ PARTİSİ YETMEDİ, BAŞKA PARTİYE DE GİTTİ

Arizona Valisi Doug Ducey'in bar ve eğlence yerlerinin kapalı kalması şeklindeki kararına rağmen Floyd Mayweather'ın nasıl böyle bir parti verebildiği de merak konusu oldu. Arizona'da şimdiye kadar 16 binden fazla insanın koronavirüse yakalandığı belirlendi. Eyalette sadece restoranlar (İçeride yememek kaydıyla) ve berber dükkanlarının açık olmasına izin veriliyor.

Floyd Mayweather'ın, kendi partisinden bir gün sonra da başka bir partiye katıldığı iddia ediliyor.

Floyd Mayweather'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD'de büyük tepki topladı

(Sözcü)

Son Dakika Spor Floyd Mayweather'ın hiçbir önlem almadan parti düzenlemesi, ABD'de büyük tepki topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement