Floyd Mayweather, polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden George Floyd'un cenaze masraflarını üstlendi - Son Dakika
Spor

Floyd Mayweather, polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden George Floyd'un cenaze masraflarını üstlendi

Amerikalı boksör ve servetiyle dikkat çeken Floyd Mayweather, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir polisin müdahalesi sonrasında hayatını kaybeden George Floyd'un cenaze masraflarını üstlenmek istedi. George Floyd'un ailesi, başarılı sporcunun bu talebini kabul etti.

02.06.2020 11:28  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serveti, maçları ve zenginliğini sosyal medyada açıkça paylaşmasıyla bazı kesimin tepkisini çeken Amerikalı boksör Floyd Mayweather'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Minneapolis şehrinde polis Derek Chauvin'in kendisine uyguladığı şiddet sonrasında hastane yolunda hayatını kaybeden ve ülkede büyük bir protestolara neden olduğu George Floyd, 9 Haziran Salı günü defnedilecek.

MAYWEATHER CENAZE MASRAFLARINI KARŞILAMAK İSTEDİ

46 yaşında hayatını kaybeden Floyd için Houston, Minnesota ve Charlotte'ta 3 ayrı cenaze töreni düzenlenecek. Birçok NBA yıldızı George Floyd'un ölümüne tepki göstermek için halkla birlikte sokakta gösterilere katılırken, Floyd Mayweather da George'un ailesine ulaşarak cenaze masraflarını karşılamak ve aileye destek olmak istediğini iletti.

Mayweather'ın bu talebi, George Floyd'un ailesi tarafından kabul edildi.

FLOYD'U ÖLDÜREN POLİS TUTUKLANDI

44 yaşındaki polis Chauvin, üçüncü derece cinayet ve ikinci derecede kasıtsız öldürme suçlarından tutuklandı. Olay yerindeki 3 polis hakkında ise işlem yapılmadı.

NBA efsanesi Michael Jordan, dünyada golfün 1 numarası Tiger Woods olmak üzere dünyada birçok sporcu ve kulüp George Floyd'un ölümüne sessiz kalmayarak açıklamalarda bulundu.

Floyd Mayweather, polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden George Floyd\'un cenaze masraflarını üstlendi

Son Dakika Spor Floyd Mayweather, polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden George Floyd'un cenaze masraflarını üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • X: Hesap numarası atsınlar şu gariban halimle bende üstlenir bin dolar yollarım .....adam dolar milyarderi yapa yapa bu kadarmı yapmış yani ayıp ayıp 4 3 Yanıtla
    Z: Bana atsana bin dolari 3 1 yawww: sen bana 100 dolar ver gene yeter ha 0 0
  • Ölüyü diriyi gözü : Ölüye herkez sahip çıkar defneder ailesine hayat boyu destek ol 7 0 Yanıtla
  • Ruhşen-ALİ: Polis öldürdü PEKİ neden..? bu soruyu kimse sorgulamıyormu BU ÖLEN daha doğrusu geren ADAM kac kez HIRSIZLIK YAN KESİCİLİK DOLANDIRICILIK sucundan hapis yatmış EN son BU geberdigi olayda da DOLANDIRILCIK sucundan YANİ HIRSIZLIK sucundan aranıyordu BEN milletin emegini ÇALAN bu tür PİSLİKLİKLERİN gebermesine asla ÜZÜLMEM 1 4 Yanıtla
    Gaziantepli: hhhh 0 0 Hadi lan oradan denyo : Her hırsızlık yapanı boğmak mı gerekiyor zurna kafalı!! 0 0 ALİARABAFARİ: ALİ ARABA FARİ BUNU KEŞKE ORADA GÖSTERİLER İÇİNDE SÖYLESEN .. TECAVÜZCÜDEN BAHSETMİYORUZ 0 0 adam: Amerikada karışıklık çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyorum 0 0
  • zihni: ABD hayranları gerçeği bir daha görsünler! görmüyorlarsa gözlük taksınlar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement