FMV Işık Okulları, Prof. Dr. Namık Kemal Aras'ı ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

FMV Işık Okulları, Prof. Dr. Namık Kemal Aras'ı ağırlıyor

FMV Işık Okullarının düzenlediği Kültür Konferansları'nın 28'inci konuğu Türkiye Bilimler Akademisi şeref üyesi Prof.Dr. Namık Kemal Aras olacak.

27.03.2017 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Aras 'Nükleer Enerji: Dünü ve Geleceği' konulu bir konferans verecek.

2014 yılından beridir gerçekleşen Kültür Konferanslar'ı bu ay bilim meraklılarını, 55 yıllık meslek yaşantısının büyük bir bölümünü nükleer konularda temel ve uygulamalı araştırmalara adamış olan Prof. Dr. Namık Kemal Aras ile buluşturuyor. Yürütmüş olduğu çalışmalar ile bilim dünyasına katkıda bulunan Prof.Dr. Aras aynı zamanda 2 tane yeni radyo izotop keşfetmiştir. Konuşmasında nükleer enerji üzerine yaptığı çalışmalarının ayrıntılarını dinleyecilere aktaracak olan Prof.Dr.Aras, Türkiye'deki nükleer enerji serüvenine de değinecek.

Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu konferans, 29 Mart Çarşamba günü saat 18:00'de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

FMV Işık Okulları, Kültür Konferansları kapsamında şimdiye kadar Prof. Dr. Doğan Özlem, Ersin Özince, Prof. Dr. Doğan Kuban, Doğan Hızlan, Esin Çelebi Bayru, Prof. Dr. Gündüz Gökçe, Özden İnönü Toker, Orhan Bursalı, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Ayşe Kulin gibi isimler de konuşmacı olarak katılmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FMV Işık Okulları, Prof. Dr. Namık Kemal Aras'ı ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement