FNDK ve Berry Belle Markafoni'de - Son Dakika
Kadın

FNDK ve Berry Belle Markafoni'de

FNDK ve Berry Belle Markafoni\'de

Markafoni'nin bu kampanyasına özel olarak oyuncu-DJ Berna Öztürk de kardeşleri için kamera karşısına geçti.

19.11.2011 08:19  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilge Öztürk'ün birbirinden renkli ve çılgın çanta, valiz gibi ürünlerinin yer aldığı fndk ile Belda Öztürk'ün bikini markası Berry Belle markaları 19-22 Kasım tarihlerinde %75'e varan indirimlerle markafoni üyelerine özel olarak sunuluyor.

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, moda severleri mutlu edecek kampanyalarına devam ediyor. 19-22 Kasım tarihlerinde fndk ve Berry Belle markalarına ait renkli ürünler %75'e varan indirimlere markafoni üyeleriyle buluşuyor.

Çılgın ve renkli fndk ürünleri www.markafoni.com'da!

Hem şık hem de rahat tasarımlarıyla alışveriş tutkunlarının kısa sürede gözdesi konumuna gelen fndk markasına ait eğlenceli günlük çanta, laptop çantası, çılgın plaj çantası, valiz, kartvizitlik, cüzdan ve gece çantası gibi ürünler www.markafoni.com'da satışa sunulacak. Bilge Öztürk'ün fndk markalı çantaları, özellikle evcil hayvanseverler tarafından çok tercih ediliyor. Kampanya kapsamında Belda Öztürk'ün bikini markası Berry Belle'e ait ürünler de moda severleri bekliyor.

Seçkin markaları özel fiyat avantajlarıyla sunan markafoni sayesinde "Her alışveriş bir aşk" oluyor. Renkli kampanyaları kaçırmamak için www.markafoni.com'u takip edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın FNDK ve Berry Belle Markafoni'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement