Foça Basketbollu Gülizar: "Çocuk da Yaparım Kariyer De" - Son Dakika
Güncel

Foça Basketbollu Gülizar: "Çocuk da Yaparım Kariyer De"

Foça Basketbollu Gülizar: "Çocuk da Yaparım Kariyer De"

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu'nun iddialı ekibi Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un tecrübeli oyuncusu Gülizar Sezer, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki müthiş kariyerine çocuk yüzünden ara verdikten sonra yeni kulübünde yeniden doğdu.

04.12.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu'nun iddialı ekibi Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un tecrübeli oyuncusu Gülizar Sezer, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki müthiş kariyerine çocuk yüzünden ara verdikten sonra yeni kulübünde yeniden doğdu.

Basketbola Galatasaray altyapısında başlayıp sarı kırmızı kulüpte aralıksız 12 yıl ter döktükten sonra Erdemirspor, Ceyhan Belediyespor ve Çankaya Arı Koleji'nde görev yapıp kariyerine 13 kupa sığdıran Gülizar Sezer, çocuk için ara verdiği basketbol yaşantısına Ekiz Yumurta Foça Basketbol'da yeniden başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. "Çocuk da yaparım kariyer de" diyen 37 yaşında 1.80 boyundaki Gülizar, şöyle konuştu:

"Çocuk isteğim yüzünden çok sevdiğim basketboldan kopmuştum. Şimdi oğlum Doruk 5.5 yaşında. Ekiz Yumurta Foça Basketbol'dan gelen teklifi hiç tereddüt etmeden kabul ederek salonlara döndüm. Yeniden basketbola başlamamda kulübümün bu spora olan bakış açısı, kurumsal yapısı ve sıcak aile ortamı büyük etken oldu. Antrenörümüz Erman Okerman ve takım arkadaşlarımla müthiş bir ekip olduk. Bu birliktelik sonuçlara da yansıyor. Süper Lig'de yıllarca oynadım ve ilk kez Süper Lig'in dışında bir takımda görev alıyorum. Ama buradaki sıcak ortam gerçekten üst ligleri hiç aratmıyor. Umarım 14'üncü şampiyonluk kupamı, bu kez oğlum Doruk'la birlikte kaldırırız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça Basketbollu Gülizar: 'Çocuk da Yaparım Kariyer De' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement