Foça'da Halk Toplantısı Koca Mehmetler'den Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Foça'da Halk Toplantısı Koca Mehmetler'den Devam Etti

Foça\'da Halk Toplantısı Koca Mehmetler\'den Devam Etti

İzmir’in Foça ilçesinde, kaymakamlıkça düzenlenen halk toplantıları Koca Mehmetler Mahallesinde gerçekleşen toplantıyla devam etti.

05.09.2017 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça ilçesinde, kaymakamlıkça düzenlenen halk toplantıları Koca Mehmetler Mahallesinde gerçekleşen toplantıyla devam etti.

Foça ilçesinde, düzenlenen halk toplantılar devam ediyor. Foça Kaymakamlığınca düzenlenen toplantıların bu kez adresi Koca Mehmetler Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen yetkililer, vatandaşlardan gelen dilek ve şikayetleri değerlendirdi. Araç yollarının bakımı, çevre temizliği, güvenlik ve orman yangınlarını önlemek için alınacak tedbirler, toplantıda görüşülen konular arasında yer aldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ konuşmasında, Koca Mehmetler Mahallesini Yeni Foça- Bağarası rotasını izleyen mevcut doğa yürüyüşü parkuruna dahil edeceklerini belirtti. Bu gelişme, Koca Mehmetler Mahallesi sakinlerini mutlu etti. Başkan Demirağ, Koca Mehmetler Mahallesinde park ve sosyal tesis yapımı ile başlayan Foça Belediyesinin çalışmalarının devam edeceğini, yörenin çok yakın bir gelecekte Foça'ya gelen turistlerin ilgi göstereceği yerleşimlerden biri olacağına kaydetti.

Foça Kaymakamı Ali Çetin'in yönetimindeki halk toplantısına ayrıca, Foça Belediyesinin meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, Koca Mehmetler Mahallesi Muhtarı Yavuz Karaca, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Foça'da Halk Toplantısı Koca Mehmetler'den Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement