Foça'nın Gurur Günü - Son Dakika
Güncel

Foça'nın Gurur Günü

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Taçlanan Başarılar" gala töreni Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

12.05.2018 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzakdoğu sporları Karate branşı ile Foça'nın ''Altın Çocuğu'' Kaan Yüksel okulu ve ilçesini temsil etti.

11 ayrı dalda her tür ve dereceden okullarımızda öğrenim gören uluslararası alanda başarı kazanmış öğrencilerin ödüllendirildiği "Taçlanan Başarılar" gala töreninde anne babaların gurur ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Su sporları, artistik buz pateni, yelken, yüzme, engelli yüzme, Dyned, bale, dans, jimnastik, matematik ,Tübitak, Uzakdoğu sporları, piyano, resim, mangala, eskrim, satranç, piyano gibi dünya çapında pek çok başarıya imza atan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen törende, öğrenciler ödüllerini Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Ömer Yahşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta ve İlçe Milli Eğitim müdürlerinin elinden aldı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi yaptığı konuşmada "Birbirine kenetlenmiş kocaman bir aile olarak yıl boyunca yaptığımız özverili çalışmaların olumlu neticelerini almanın mutluluğu ile yeniden bir ardayız. Büyük başarılar kalpten gelir. Müthiş bir adanmışlık yoksa muhteşem bir başarı da yoktur. Büyük insanların hayat hikâyelerini okurken ilk zaferlerini kendilerine karşı kazandıklarını görmüşüzdür. İzmir'in öğrencileri gerek ulusal, gerekse uluslararası alanda birçok başarıyla ilimizi temsil ettiler. Bugün burada, uluslararası başarılarıyla göğsümüzü kabartan, bu toprakların sesini tüm dünyaya duyuran öğrencilerimizi bir araya getirdik. Güzel ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil eden gençlerimiz pek çok alanda gösterdikleri başarılarla bizleri gururlandırdılar. Öğretmenlerimizin usta ellerinde işlenen, taze ruhlar bedensel ve zihinsel anlamda gelişip büyürken ruhen huzurlu, fikren güçlü nesiller olacaktır. Bu başarılarda payı olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizlerin kendini geliştirme ve hep daha iyisini yapma arzunuz oldukça bu mukaddes vatanı muasır medeniyetlerden ileriye taşıyacağız. Yine bu başarıların gizli kahramanları olan velilerimize de teşekkür ediyoruz. Evlatlarını destekleyen onların moral motivasyon kaynağı olan anne babaları da buradan tebrik etmek isterim." diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Uzakdoğu sporları dalında; 3 tane Dünya derecesi, 11 tane uluslararası yarışmalarda derecesi bulunan Foça'nın ''Altın Çocuğu'' Kaan Yüksel ödülünü almaya Antrenörü olan babası Kudret Yüksel ve minik kardeşi Kerem Çağatay Yüksel ile birlikte geldiler. Heyecan, mutluluk ve gururla dolu keyifli saatler geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça'nın Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement