Fok Balığı, Amatör Balıkçıyı Uzun Süre Takip Etti - Son Dakika
Güncel

Fok Balığı, Amatör Balıkçıyı Uzun Süre Takip Etti

KASTAMONU'nun Cide ilçesinde açılan balıkçılar ilginç bir sürprizle karşılaştı.

27.08.2017 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU'nun Cide ilçesinde açılan balıkçılar ilginç bir sürprizle karşılaştı. Sevimli Bir Fok Balığı, balıkçıların peşine takılarak Uzun süre takip etti. Balıkçılar, o anları takika dakita kaydetti.Cide'de, Murat Can isimli amatör balıkçı, önceki sabah saatlerinde teknesiyle balığa çıktı. Can, bir süre sonra bir sürprizle karşılaıp, fok balığının kendilerini takip ettiğini görünce, cep telefonuyla görüntüledi. Oltayla hobi olarak avlanan Murat Can, teknenin arka kısmından görüntü almaya başlayınca fok balığının tekneye binmek istediğini, ancak tekneye yol verdiğini söyledi. Fok balığının da teknenin küpeşte denilen kısmından tekrar denize düştüğünü belirten Can, o an böyle bir şey beklemediği ve hazırlıksız olduğu için o görüntüleri çekemediğini de söyledi.Görüntülenen fok balığı denizin dibine dalarken, zaman zaman da sudan kafasını çıkarıp, balıkçı Murat Can'a şirinlikler yaparak kendisini izledi. Amatör Balıkçı Murat Can, uzun süre fok balığını gözden kaçırmamaya ve bu anları ölümsüzleştirmeye çalıştı. Fok balığının en son 1995-1997 yılları arasında Köseli ve Aydos mevkilerinde görüldüğü, o yıllardan beri ilk kez bu bölgede rastlandığı öne sürüldü.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Fok balığının amatör balıkçı Can'ı takip etmesi

Detay

Haber-Görüntü: Adem YAZICI/ANKARA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fok Balığı, Amatör Balıkçıyı Uzun Süre Takip Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement