Forlan: Suarez Real'de Bile Oynar - Son Dakika
Spor

Forlan: Suarez Real'de Bile Oynar

Forlan: Suarez Real\'de Bile Oynar

Uruguay'ın emektar golcüsü Diego Forlan, milli takımdan arkadaşı Luis Suarez'in en üst düzeyde futbol oynadığını söyledi.

21.06.2014 12:21  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uruguay #39;ın İngiltere #39;yi devirdiği maçta yıldızlaşan ve takımının iki golünü de kaydeden Luis Suarez #39;e veteran golcü Diego Forlan #39;dan destek geldi.

AS #39;a konuşan Forlan quot;Suarez en iyilerden biri. Çok çok iyi bir forvet. Onun kadar iyisi sayılı gelir. Messi, Ronaldo, Ibrahimovic gibi isimlerle birlikte anılması lazım. Bundan şüphe bile duymam. quot; dedi.

Suarez #39;i övmeye doyamayan Forlan, quot;Fiziksel durumu ve kondisyonu, futbol yeteneği. Her şeyiyle Real Madrid #39;de oynayacak kadar kaliteli bir isim. Çok ciddiyim, o en iyilerden biri! quot; diye konuştu.

İngiltere #39;yi 2-1 mağlup etmeleri hakkında da açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki golcü quot;Harika bir duyguydu. İngiltere #39;yi yenerek büyük bir iş başardık. Bu sayede gruptan çıkma şansımızı elimize aldık. İtalya #39;ya karşı 3 puan almak için sahaya çıkacağız. İngiltere kadar güçlü bir ekiple daha oynayacağız. Bakalım ne olacak. Artık maç maç gideceğiz. Yakın gelecekte ne olacağını tahmin etmek zor. Şu an önemli olan tur atlamak. quot; ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Forlan: Suarez Real'de Bile Oynar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement