Fotoğraf Duayenlerini Bir Araya Getiren Samsung Sergisi Bodrum'da - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Duayenlerini Bir Araya Getiren Samsung Sergisi Bodrum'da

Fotoğraf Duayenlerini Bir Araya Getiren Samsung Sergisi Bodrum\'da

"Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi" projesi, fotoğraf severler ile yeniden buluşturuyor

07.01.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung'un "Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi" projesi kapsamında, fotoğraf dünyasının duayen isimlerinin Samsung NX300 ile çektiği fotoğraflar, Bodrum Lvzz Otel'de fotoğraf severler ile yeniden buluşuyor.

Dijital medya ve görüntüleme teknolojilerinde dünya lideri Samsung Electronics, fotoğraf dünyasının 12 duayen ismini, "Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi" projesinde bir araya getirdi. Samsung, 12 fotoğraf sanatçısının Samsung NX300'ü kullanarak çektiği fotoğrafları, İFSAK işbirliği ve Bodrum Fotoğraf Kulübünün destekleri ile ortak bir sergide Bodrumlu fotoğraf severler ile paylaşıyor. 12 fotoğrafçının bakış açısını yansıtan serginin açılışı, 17 Ocak 2014 tarihinde saat 18:00'de Bodrum Lvzz Otel'de gerçekleşecek. Sergi, 27 Ocak 2014 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Sergi kapsamında açılış gününde, Anadolu insanını ve kültürünü fotoğraflarıyla en iyi şekilde yansıtan duayen fotoğrafçı Prof. Sabit Kalfagil ve Türkiye'nin ilk dijital fotoğraf dergisinin kurucusu ve yayın yönetmeni Ömer Serkan Bakır, 19:00-20:00 saatleri arasında "Fotoğrafta Yeni Bir Dönem" konulu bir de söyleşi gerçekleştirecek.

Samsung Electronics Türkiye Dijital Görüntülemeden Sorumlu Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Güler konuyla ilgili açıklamasında; "İFSAK işbirliği ile 'Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi' projemiz kapsamında, NX300 fotoğraf makinelerimizin 12 duayen fotoğraf sanatçısının elinde hayat buldu. Fotoğraf dünyasının usta isimlerinin objektifinden çıkan bu sergiyi, İstanbul ve Gaziantep'ten sonra Bodrum'daki fotoğraf severlere sunuyoruz. İleriki zamanlarda başka şehirlerdeki fotoğraf severlerle de buluşmayı hedefliyoruz" dedi.

İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç, serginin ilk gününden bu yana Türkiye'de merak edildiğini belirtti. Sanatseverlerin usta fotoğrafçıların eserlerini yakından görmelerinin önemine de değinen Turaç, gezici serginin izleyicilerle buluşmasından mutlu olduklarını söyledi. Serkan Turaç, Samsung & İFSAK ortak projeninin Türkiye Fotoğrafı adına önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

12 duayenden NX300 ile çekilmiş kareler

12 duayen fotoğraf sanatçısı; (*) Ara Güler, Barbaros Gürsel, Ersin Alok, Güler Ertan, Gültekin Çizgen, Halim Kulaksız, İbrahim Zaman, İsa Çelik, İzzet Keribar, Mehmet Bayhan, Sabit Kalfagil ve Yusuf Tuvi'nin Samsung NX300 kullanarak çektiği fotoğraflar; Bodrum Lvzz Otel'de ziyaretçilerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fotoğraf Duayenlerini Bir Araya Getiren Samsung Sergisi Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement