"Fotoğraf Dünyası Bu Fuara Odaklandı" - Son Dakika
Güncel

"Fotoğraf Dünyası Bu Fuara Odaklandı"

7. Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam Baskı ve Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı Photo&Digital 2017, 6-9 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da düzenleniyor.

30.03.2017 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en kapsamlı fotoğrafçılık fuarı Photo&Digital, 6 - 9 Nisan 2017 tarihlerinde, 7. kez sektörün tüm bileşenlerini ve uzmanlarını bir araya getirecek.

Sektörün kalbi Photo&Digital fuarında atacak..

Sektörün profesyonellerini, karar vericilerini, fotoğraf sevdalılarını fuar coşkusunda buluşturmak için İki yılda bir düzenlenen fuarda,sektöre yeni giren markalar, mağazalar, satış ve dağıtım kanalları, ekipman teknolojilerindeki gelişmeler görücüye çıkacak.

Photo&Digital, Avrupa'nın alanında ikinci, Türkiye'nin lider sektörel fuarı

12 bin m2'de düzenlenen Photo&Digital fuarı sayısal verilerle de Türkiye'nin lider, Avrupa'nın ikinci büyük fuarı olarak biliniyor. Photo&Digital fuarı, 600 marka, 160 katılımcı ile bu yıl da 40 binin üzerinde ziyaretçiyi hedefliyor. Fuar, yarattığı iş hacmi ile sektörün ticari kapasitesinde ciddi katma değer artışı sağlayarak, işbirlikleri ve satın almalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Dev markalar en son teknolojileriyle fuarda yerini alacak

Fuarda; Sigma, Sony, Fujifilm, Nikon, Olympus, Kodak ve Pentax gibi sektörün bilinen dev global markaları son teknolojilerini sergileyecekler.

Fujifilm yeni uygulaması "FUJIBAS"ı tanıtacak

Fotoğraf baskı kültürünün gelecek kuşaklara aktarılmasına büyük önem veren Fujifilm, fuarda yeni uygulaması "FUJIBAS"ı tanıtacak. Fujifilm'in standını ziyaret edenlere 10 adet ücretsiz fotoğraf baskısı hediye edilecek.

İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) fuara, dünya çapında tanınan çok önemli sanatçıların yer aldığı sergi, söyleşi ve atölyelerle katılıyor.

1959 yılından bu yana ülkemizde fotoğraf ve sinema sanatının öğrenilmesini, yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamak amacıyla başarılı çalışmalar gerçekleştiren İFSAK, Photo&Digital Fuarı'na önemli sanatçıların yer aldığı sergi, söyleşi ve atölyelerle katılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Fotoğraf Dünyası Bu Fuara Odaklandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement