Fotoğraf Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buluyor! - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buluyor!

Beşiktaş Belediyesi'nin Atlas İstanbul dergisiyle birlikte düzenlediği "Beşiktaş Rengârenk Fotoğraf Yarışması"nda sona gelindi.

10.01.2013 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarışmada dereceyegirenler, 11 Ocak 2013 Cuma günü, saat 11.00'da gerçekleşecek törende ödüllerini alacaklar. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın da katılacağı tören, Levent Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Törende birinciye Canon EOS 5D Mark III, ikinciye Canon EOS 7D ve üçüncüye de Canon EOS 60D fotoğraf makineleri verilecek.

Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olarak düzenlenen "Beşiktaş Rengârenk Fotoğraf Yarışması"yla katılımcılar, farklı kültürlerin ve farklı dokuların bir araya geldiği İstanbul'un aydınlık yüzü Beşiktaş'ın tüm renklerini objektiflerine yansıttılar.

Fotoğrafçıların gönderdiği çalışmalar Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Atlas Yayın Yönetmeni Özcan Yüksek, Atlas Fotoğraf Editörü Sinan Çakmak, Atlas fotoğrafçısı Turgut Tarhan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Ozan Bilgiseren'den oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.

İlk üç fotoğrafın yanı sıra sergilenmeye değer 17 fotoğraf daseçildi. 11 Ocak 2013 günü saat 11.00'da Levent Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreninde ilk üçe giren fotoğraflarla birlikte sergilemeye değer bulunan fotoğraflarda görülebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fotoğraf Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement